Ψηφίζω ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ

Ψηφίζω ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ

22 Νοε 2008

Ενδιαφέροντα και επίκαιρα

-γεια σας είμαι η Μαίρη Κρίστμας και έφτιαξα ένα blog για τα Xριστούγεννα marychristnas.blogspot.com
αν έχετε τη καλοσύνη βοηθήστε να γίνω πιο γνωστή, γιατί το blog, θέλω να το φτιάξω με τους καινούργιους μου φίλους!


Το Γραφείο Τύπου της Π.Ε. ΠΑΣΟΚ
Καραμανλής στο Βόλο με φανφάρες και παράτες και η ανακοινωση της ΠΕ ΠΑΣΟΚ ρετουσαρισμένη… Απο:


ΜΕΙΩΣΗ ΤΙΜΩΝ ΤΩΡΑ !!!
Α. Η άνοδος της διεθνούς τιμής του πετρελαίου υπήρξε κατά τα έτη 2005 -2008 μοναδική ή κύρια αιτία απανωτών αυξήσεων σε προϊόντα και υπηρεσίες. Οι αυξήσεις έγιναν μεγαλύτερες και διογκώθηκαν κατά τα έτη 2007 και 2008, με αποτέλεσμα αβάσταχτη ακρίβεια σε σειρά βιοτικών αναγκών και υπηρεσιών για εκατομμύρια Έλληνες.
Ο λόγος, η αιτία αύξησης έχει σήμερα αρθεί, εκλείπει και δεν υφίσταται !!!.Η διεθνής τιμή του πετρελαίου, που προκάλεσε και αιτιολόγησε τις αυξήσεις, είναι σήμερα σε επίπεδα Μαρτίου 2005 (περί τα 40 Ευρώ ανά βαρέλι).


χασαποΣΕΡβικο
Διάλογος μεγαλοστελεχών του ΠΑΣΟΚ Βορείου Ελλάδος.... -"Βρε λες τελικά να έχουμε αυτοδυναμία και με τον Νόμο Σκανδαλίδη ; "- Έτσι όπως χειρίζεται τις υποθέσεις η δεξιά, πιθανό είναι. Το πιο τραγικό για αυτούς είναι ότι με τον νόμο Παυλόπουλου την έχουμε σίγουρη την αυτοδυναμία.


Η αποκλεισμένη απο θαλάσσης και αέρος Κεφαλονιά σας καλεί για σέρφιγκ στις φημισμένες παραλίες της... Δείτε τις παραλίες μας στα 9 μποφόρ! http://kefaloniapress.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=3026&Itemid=152


Εκσυγχρονισμένοι και απόλυτα προσαρμοσμένοι στις...ανάγκες μας!
Οτι θα το βλεπαμε κι αυτο εν ετει 2008,δε το περιμεναμε.Τουλαχιστον οχι τοσο συντομα.Αλλα απ'οτι φαινεται,με το που αρχισε να κλεινει σιγα-σιγα η "στροφιγγα" του ανεξελεγκτου (υπερ)δανεισμου απο τις τραπεζες,καποιοι επιτηδειοι αρπαξαν την ευκαιρια και βγηκαν στην επιφανεια ξαφνικα,οπως τα σαλιγκαρια μετα τη βροχη (ασχετα αν μοιαζουν περισσοτερο με βρωμερα σκουληκια).
Επιστροφη λοιπον σε αλλες εποχες τοκογλυφιας και εκμεταλλευσης,αλλα με πιο συγχρονες μεθοδους.Δηλαδη:
-Εκδοσεις πιστωτικων καρτων ΑΜΕΣΑ.-Ολων των ειδων τα δανεια,ακομα και διακοποδανεια!!!-Και το καλυτερο:"ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ"!!!
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη