15 Νοε 2008

Ελεύθερα για μια ακόμη φορά τα "μαύρα πλάσματα"


Με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, αφέθηκαν για μια ακόμη φορά, οι 3 κατηγορούμενοι για εμπρηστικές επιθέσεις που παραδόθηκαν χθες στις αρχές. Οι όροι είναι: 2.000 ευρώ έκαστος, εμφάνιση στο Α.Τ. της περιοχής τους και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.
Παρά τη συνήθη γενναιοδωρία των δικαστικών, το συγκεντρωμένο πλήθος των αντιεξουσιαστών επιτέθηκε στις αστυνομικές δυνάμεις που φρουρούσαν το δικαστικό μέγαρο, προφανώς επειδή οι δικαστίνες δεν έκαναν και λίγο μασάζ στα "μαύρα πλάσματα", για να τους ξεκουράσουν από την ταλαιπωρία, στην οποία τους υπέβαλλαν.
Δεδομένου ότι αυτή την ώρα (Σάββατο 23.50) γίνεται πάρτι στο πολυτεχνείο της Θεσσαονίκης, από το "Συντονιστικό των Γενικών Συνελεύσεων", να υποθέσουμε ότι τα "μαύρα πλάσματα", θα ακυρώσουν μερικά ακόμη αυτοκίνητα και θα απαλλοτριώσουν μερικούς ακόμη ιμπεριαλιστικούς υπολογιστές, για να τους ρίζουν στον αγώνα ενάντια στην κρατική καταστολή, όσο οι αστυνομικοί θα ανρωτιούνται αν η κότα έκανε το αβγό ή το αβγό την κότα ;
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη