22 Νοε 2008

Eνδιαφέρουσες ειδήσεις της ημέρας

Tο νέο γκάλοπ της VPRC: Πάνω από 3 μονάδες το προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ!
Στην προηγούμενη μεγάλη έρευνα της ίδιας εταιρείας η διαφορά του ΠΑΣΟΚ στην πρόθεση ψήφου ήταν 2%. Και συγκεκριμένα 34.5% έναντι 32.5% της ΝΔ.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΣΕΠ.
Αξιότιμοι κύριοι, Σε έγγραφό μας από τις 3/11/08 με αριθμό πρωτοκόλλου 23 ζητούσαμε συνάντηση, προκειμένου να ενημερωθούμε για το χρονοδιάγραμμα και τις ημερομηνίες διεξαγωγής του διαγωνισμού του ΑΣΕΠ για την πρόσληψη εκπαιδευτικών στο δημόσιο σχολείο. Δυστυχώς το έγγραφο έμεινε αναπάντητο και το ρόλο του ΥΠΕΠΘ και του ΑΣΕΠ ανέλαβαν η τηλεόραση και οι εφημερίδες. Μέρες τώρα οργιάζουν οι φήμες για διεξαγωγή του διαγωνισμού για την προκήρυξη 2Π στις 20-21 Δεκέμβρη, αν και σύμφωνα με τις τελευταίες δηλώσεις του προέδρου του ΑΣΕΠ, κ. Βέη, στον ημερήσιο τύπο (20/10/08, ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ) ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί εντός του 2009. Μέχρι τώρα κανείς από τους αρμόδιους φορείς δε διέψευσε επίσημα τη μία ή την άλλη εκδοχή.Με μεγάλη μας έκπληξη ενημερωθήκαμε ότι μέσω τηλεφωνικών επικοινωνιών με εκπαιδευτικούς σε δημόσια σχολεία το ΥΠΕΠΘ αναζητά αίθουσες για τη διεξαγωγή του διαγωνισμού στις 20-21 Δεκέμβρη, χωρίς για άλλη μια φορά να έχει σταλεί κάποιοι επίσημο έγγραφοΘεωρούμε όλη την κατάσταση επιεικώς απαράδεκτη. Απαιτούμε άμεσα από το ΥΠΕΠΘ να προβεί σε επίσημες δηλώσεις και να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, όπως επίσης και το ΑΣΕΠ να ορίσει άμεσα την ημερομηνία διεξαγωγής του διαγωνισμού εντός του 2009, όπως σχεδίαζε αρχικά. Δεν είναι δυνατό οι άμεσα ενδιαφερόμενοι, οι υποψήφιοι, να είναι οι τελευταίοι που θα ενημερωθούν επίσημα, δεν είναι δυνατό για έναν τόσο μεγάλο διαγωνισμό η ημερομηνία διεξαγωγής του να γίνεται γνωστή σε λιγότερο από ένα μήνα. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΔΙΟΡΙΣΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ι. Μ. Μ. ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ
Δημοσιεύθηκε από VatopaidiFriend στο 21 Νοέμβριος, 2008
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΕΓΙΣΤΗΣΜΟΝΗΣ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ
Κατόπιν ειδήσεων που διαδίδονται σχετικά με φερόμενη επικοινωνία μεταξύ του βουλευτού της ΝΔ στο Νομό Χαλκιδικής κ. Αθηναίου Φλωρίνη και του μοναχού της Ιεράς Μονής μας Αρσενίου, σύμφωνα με τις οποίες διαδόσεις φέρεται ο πατήρ Αρσένιος να απείλησε τον κ. Αθηναίο Φλωρίνη με τη φράση «θα με βρεις μπροστά σου», δηλώνουμε ότι είναι περιστατικό αναληθές. Περαιτέρω διαψεύδουμε… κατάθεση που φέρεται να έδωσε ο κ. Σωτήριος Γκασούκας ενώπιον της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής, ότι περί τα μέσα Μαρτίου 2007 εντός του γραφείου του κ. Γκασούκα φέρεται ο πατήρ Αρσένιος να είπε στον κ. Γκασούκα, ότι συνομίλησε στο τηλέφωνό του με τον κ. Γιάννη Αγγέλου.
Εκ της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου.Παρασκευή 8/21 Νοεμβρίου 2008

Η καραμέλα της τρομολαγνείας και το...ζήτημα του "Πρώτου Σκύλου"!
Οι προτεραιότητες του νέου Προέδρου και το σύγχρονο politically correct lifestyle"Πιστευω οτι ειναι σημαντικο να τεθει σε λειτουργια μια Εθνικη Επιτροπη Ασφαλειας,γιατι οι μεταβατικες περιοδοι μπορει να αποτελεσουν ευαισθητες για τρομοκρατικες επιθεσεις χρονικες στιγμες."

Η ΜΑΡΙΝΕΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ ΚΑΙ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
07:11 μμ H εταιρία ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ είναι η μοναδική εταιρία που κατέθεσε πρόταση για τη μαρίνα Αργοστολίου και Ζακύνθου . Για τις μαρίνες Μυτιλήνης και Μαλίων δεν κατατέθηκε καμία προσφορά. http://www.kefaloniapress.gr/

η επόμενη μέρα...
-τι θα κάνει ο Καραμανλής,όταν σε λίγο καιρό,θα αποσυρθεί από πρωθυπουργός;-σας παρουσιάζουμε αποκλειστικά το επόμενο επαγγελματικό του βήμα,που βρίσκεται σ΄ένα όμορφο νησάκι του Αιγαίου...!!!

Ξέρω ότι πρόκειται για νέα άτομα πολλά από τα οποία σχετίζονται φιλικά ή προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ και βλέπουν εκεί…Ότι βλέπουμε όλοι μας!!Επειδή πρόκειται για νέα άτομα που θέλουν να φτιάξουν την χώρα που τους αξίζει δεν μπορώ παρα να τους ευχηθώ: Καλό αγώνα σύντροφοι! Βοηθήστε τους γιατί ο διάλογος είναι η ίδια η Δημοκρατία μας!

Διαβόλου Κάλτσα
To kafeneio films παρουσιάζει την Νέα Τηλεοπτική Σαπουνόπερα των δελτίων των οκτώ 'Διαβόλου κάλτσα"Για κάθε ομοιότητα με πρόσωπα της επικαιρότητας δεν φταίμε εμείς. Η πραγματικότητα αντιγράφει την τέχνη

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη