27 Νοε 2008

Πάλι για την ψηφοφορία του MSNBC για την αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων

Το MSNBC πραγματοποιεί μία έρευνα για το αν η Γενοκτονία των Αρμενίων θα πρέπει να αναγνωριστεί από τις ΗΠΑ ή όχι. Οι Τούρκοι έχουν κινητοποιήσει μία παγκόσμια εκστρατεία για την μη αναγνώριση της Γενοκτονίας (να ψηφίσουν “Όχι” στην έρευνα). Η Γενοκτονία των Αρμενίων αποτελεί ένα ιστορικό γεγονός, μεταξύ άλλων από τους Τούρκους ενάντια στην Ανθρωπότητα, και θα πρέπει οπωσδήποτε να αναγνωριστεί. Με αφορμή την ψηφοφορία δημιούργησα ένα «group» στο διαδικτυακό τόπο facebook όπου παρέθεσα το link για τη ζωντανή ψηφοφορία η οποία και ακόμα αυτή τη στιγμή και είναι 22% ΝΑΙ και 77% ΟΧΙ
Τo link για όσους ενδιαφέρονται είναι http://www.facebook.com/groups.php?id=1238484820&gv=12#/group.php?gid=46177552175 } όπου με μεγάλη μου έκπληξη είδα ότι ανταποκρίνεται μεγάλος αριθμός ανθρώπων.
Ας πούμε όλοι μαζί οι Έλληνες ένα μεγάλο ΝΑΙ στη συγκεκριμένη ψηφοφορία, για να δείξουμε σε όλον τον κόσμο ότι η ιστορία δεν μπορεί να αλλοιωθεί τόσο εύκολα. Το link της ψηφοφορίας είναι το http://www.msnbc.msn.com/id/21253084.
Μετά τιμής,
Αιμίλιος Δ. Τάκας
σημ.taxalia: Ο τρόπος με τον οποίο θέτει την ψηφοφορία το MSNBC είναι άθλιος! Φυσικά θα προηγείται το ΟΧΙ, αφού το ΝΑΙ συσχετίζεται με βλάβη των συμφερόντων των ΗΠΑ. Επιπλέον, έτσι όπως τέθηκε η ερώτηση, δεν μας πείθει καθόλου το δίκτυο για την αντικειμενικότητα των αποτελεσμάτων, όπως εμφανίζονται.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη