9 Δεκ 2008

Ο στυγερός δολοφόνος της Ερμού

Εχω γράψει πλειστάκις πως δεν ανακατεύομαι στα πίτουρα όταν δεν έχω γνώση αφού θα με φάνε οι κότες. Πλην όμως όταν βλέπεις επί τρία 24ωρα την Αθήνα (και πλέον και αρκετές πόλεις) να καίγεται ανυπεράσπιστη, αν μη τι άλλο τα ερωτήματα που εγείρονται είναι πολλά.

Επειδή στη συγκεκριμένη κουβέντα άκρη δεν βγαίνει, γράφω ό,τι μου κατεβαίνει από το κεφάλι και θα τα συζητήσουμε together.

*** Επεισόδια, λέει, από αναρχικούς. Πλέον είναι μια αστική τάξη. Είναι οργανωμένοι, αποδείχθηκε από τα αντίστοιχα επεισόδια/πυρπολισμούς/βανδαλισμούς σε άλλες πόλεις σχεδόν ταυτόχρονα. Εδώ με τον κολλητό και δεν μπορείς να συνεννοηθείς τι ώρα και πού το βράδυ, όταν μιλάμε για παρέες δεκάδων και εκατοντάδων μιλάμε για πυραμιδοειδή οργάνωση, με «κεφαλές».

*** Οι «κεφαλές» είναι γνωστές στην αστυνομία και σε όποιον άλλον ευθύνεται για αυτό. Το ότι δεν συλλαμβάνονται είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο.

διαβάστε την ενδιαφέρουσα συνέχεια, στο http://koubanezos.blogs.sportnet.gr/archives/120 και σχολιάστε στο blog του φίλου..
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη