8 Δεκ 2008

Έλληνες ξυπνάτε

Ακόμη μια άποψη blogger
μαζέψτε τα παιδιά σας που γίνονται θύματα κάποιων τυμβωρύχων πολιτικών και δημοσιογράφων. Δεν είναι η απώλεια του 16χρονου το θέμα, ειναι η προσπάθεια αποσταθεροποιήσεως της χώρας. Η ταυτόχρονη - σε μια ώρα - καταστροφή των πόλεων της χώρας απο κουκουλοφόρους και οι ταυτόχρονες καταλήψεις πρεσβειών και προξενείων εκτός Ελλάδος δεν σας θυμίζει τις πυρκαγιές του καλοκαιριου όπου υπάρχουν πολλές εστίες την ίδια ώρα ; Απορίας άξιον τέτοιος συντονισμός.
Πάντα υπάρχει κάποιο αόρατο χέρι που διευθύνει τις φωτιές.Πάντα υπήρξαν και θα υπάρχουν πρόθυμοι να εξηπηρετήσουν ξένα συμφέροντα, πάντα θα την εκμεταλλεύονται κομματικά οι πολιτικοί αντίπαλοι γιατί έτσι εξυπηρετούνται τα συμφέροντά τους.
Είναι εκμετάλευση της αθωότητος των νεαρων μαθητών προκειμένου να συγκαλύψουν πισω απο τους μαθητας τα δημιουργηθέντα έκτροπα και να κατηγορήσουν την κυβέρνηση. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει και αυτή τίς ευθύνες της και πολλές μάλιστα. Ο χειρότερος μαθητής θα σεβόταν τις περιουσίες των άλλων δεν θα κατέστρεφε δεν θα έκαιγε
Κατηγορούν την κυβέρνηση οι εισαγγελείς δημοσιογράφοι αλλά δεν θίγουν τις καταστροφές των κουκουλοφόρων που τα τελευταία χρόνια έχει αναστατώσει την ζωή των πόλεων και δεν ζητουν αυστηρότερα μέτρα για τιμωρία. Δεν υπάρχει βούληση για εξάλειψη του φαινομένου των αναρχικών
Την δεκαετία του 60 με τους τεντυ-μπόυδες, με τον νόμο 4000 σταμάτησαν τα γιαουρτόματα. Τι εμποδίζει τα σημερινα κόμματα να ψηφίσουν αντίστοιχο νόμο; To 1966 υπηρετώντας στο Γουδί στα τεθωρακισμένα είχαμε αντίστοιχα γεγονότα και καθημερινώς επιφυλακές, με αποτέλεσμα να πέσει ο Παπανδρέου και να έλθει η Αμερικανοσωτήριος επανάσταση των συνταγματαρχών. Κάποιους συμφέρει η αναστάτωση. Βρείτε το.
Δεκέμβριος 8, 2008 Δημοσιεύθηκε από soussanis
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη