9 Δεκ 2008

Ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος θα στηρίξει τους επαγγελματίες του κέντρου

ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ (χθεσινό άρθρο του taxalia, εδώ>>)

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Β. Παπαγεωργόπουλος κατά τη διάρκεια της σημερινής (Τρίτη) καθιερωμένης συνάντησής του με τους δημοσιογράφους αναφέρθηκε στα επεισόδια των τελευταίων ημερών εκφράζοντας πρωτίστως την οδύνη του για το χάσιμο του εφήβου που συγκλόνισε την Ελληνική Κοινωνία αλλά και τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους γονείς του παιδιού.
Ο κ. Παπαγεωργόπουλος αναφερόμενος στα θλιβερά γεγονότα των τελευταίων ημερών τόνισε:
«Θέλω να καταδικάσω όλες τις παρόμοιες ενέργειες βίας και περιμένω με ταχύτητα η Ελληνική Δικαιοσύνη να κατανείμει με τον αυστηρότερο τρόπο, ευθύνες προς όλες τις κατευθύνσεις. Θέλω όμως συγχρόνως, να καταδικάσω τους βανδαλισμούς, που με πόνο ψυχής παρακολουθήσαμε όλοι μας κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου και ιδιαίτερα χθες, Δευτέρα – λίγες ημέρες πριν από τις εορτές των Χριστουγέννων - στους κεντρικούς δρόμους των Αθηνών αλλά δυστυχώς και στους κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης μας. Είναι αδιανόητο τον 21ο αιώνα να καταστρέφεται η περιουσία φιλήσυχων πολιτών, να καταστρέφονται οι επιχειρηματίες του κέντρου των μεγαλουπόλεων της πατρίδας μας και να εκμεταλλεύονται ορισμένοι τον γνήσιο και άδολο αγώνα της πανάξιας Νεολαίας μας, να εκμεταλλεύονται την αγωνία της για ένα καλύτερο αύριο».
Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης ανέφερε ότι στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο θα εισηγηθεί μέτρα στήριξης των επαγγελματιών του κέντρου με κάθε τρόπο, ενώ απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου τόνισε ότι η εισήγησή του θα αφορά κυρίως την απαλλαγή από τα Δημοτικά Τέλη όλων των επαγγελματιών που επλήγησαν (σημ.taxalia:Αν είναι μόνο αυτό, θα θεωρηθεί ..κρύο χιούμορ! Σιγά την αποζημίωση. Οι άνθρωποι καταστράφηκαν!). Και ο κ. Παπαγεωργόπουλος κατέληξε:
«Αυτό θα είναι μόνο η αρχή, αφού περιμένουμε από όλες τις αντιδημαρχίες ανάλογες εισηγήσεις για την ανακούφιση των πληγέντων επαγγελματιών. Θα σταθούμε δίπλα τους με κάθε μέσο και αυτό θα πρέπει να κάνει και κάθε Θεσσαλονικιός κατεβαίνοντας και ψωνίζοντας από τα καταστήματα του κέντρου, όπως ακριβώς είχε προγραμματίσει πριν από τα συγκεκριμένα επεισόδια».
Τελειώνοντας ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης ευχαρίστησε όλους τους εργαζόμενους στο Δήμο Θεσσαλονίκης και ιδιαίτερα τους εργαζόμενους στον τομέα της Καθαριότητας, οι οποίοι πραγματικά ξεπέρασαν τον εαυτό τους. Επί τρεις συνεχείς ημέρες παρέμειναν άγρυπνοι και προσέφεραν τις υπηρεσίες τους στους Θεσσαλονικείς και στην πόλη συνεχώς επί 24ωρου βάσεως.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη