29 Δεκ 2008

Ο Αλέξης Τσίπρας, ο φόβος και το γήπεδο του Παναθηναϊκου

ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ E-MAIL:
Αγαπητοί διαχειριστές του blog taxalia
Χρόνια Πολλά και ευτυχισμένο το 2009
Ήθελα να σας ρωτήσω, αστειεύεστε ή σοβαρά γράφετε τη Δευτέρα, 22 Δεκ. στο θέμα :
Ο Αλέξης Τσίπρας και το ..πέναλτι του Ολυμπιακού ότι εκτός των άλλων (...)
"Θα χάσεις μερικούς σοβαρούς οπαδούς βέβαια, θα γλιτώσεις όμως τα (ευαίσθητα) κοκκαλάκια σου.Δεν πα' να γίνουν όλα τσιμέντο! Τουλάχιστον θα ζεις για να το βλέπεις (το τσιμέντο).
Αν γίνει πάρκο ο Ελαιώνας, θα είναι μεν ωραίος, αλλά εσύ θα βλέπεις τα ραδίκια ανάποδα! "
Εάν υποστηρίζετε στα σοβαρά, ότι ένα πολιτικό κόμμα, θα πρέπει να απαρνηθεί τις αρχές του, γιατί αλλοιώς ο επικεφαλής του θα υποστεί όσα εννοείτε, τότε είστε όχι μόνο επικίνδυνοι, όχι μόνο παροτρύνετε εγκληματικά στη διάπραξη δολοφονίας, αλλά και ξεφτυλίζετε κάθε έννοια δημοκρατίας πέρα από το ότι θα έπρεπε οι αρχές και ο εισαγγελέας να παρέμβει, να μην πω ο ..ψυχίατρος.
Εάν κάνετε πλάκα, τότε πραγματικά είστε δυο φορές επικίνδυνοι γιατί δεν έχετε καταλάβει ούτε τι σημαίνει πλάκα, ούτε ανοησία, και πολύ περισσότερο, ούτε τι θα πεί "ακατανίκητη ανθρώπινη βλακεία"..
Ζαγορίτης Δημήτρης .................44-Β.....ς
Υ.Γ. Σας γράφω τα πλήρη στοιχεία μου γιατί δεν υπολογίζω, ούτε εσάς , ούτε τις απειλές για...ραδίκια ανάποδα! Σας περιμένω.....
...
κατ'αρχήν διαβάστε
μετά, απαντούμε (αφού αντιπαρέλθουμε τις περιττές ανοησίες περί απειλών):
Υποστηρίζουμε το ακριβώς αντίθετο από αυτό που καταλάβατε: ("Εάν υποστηρίζετε στα σοβαρά, ότι ένα πολιτικό κόμμα, θα πρέπει να απαρνηθεί τις αρχές του").
Υποστηρίζουμε ότι ένα σοβαρό κόμμα δεν θα πρέπει να απαρνηθεί τις αρχές του, υποκύπτοντας στον -υπαρκτό- φόβο, που προκαλεί η ανώνυμη μάζα των φιλάθλων και περιμένουμε να το δούμε στην πράξη.
Όσο για το πόσο υπαρκτός είναι ο κίνδυνος ..ξυλοφορτώματος, όταν κάποιος "πηγαίνει κόντρα" στους αφιονισμένους λαούς, ρωτήστε το Φίλιππο Συρίγο. Αυτός ξέρει!
Προφανώς δεν ασχολείστε με το ποδόσφαιρο.
Ο καιρός θα δείξει, αν αντέξει ο αγαπητός μας Αλέξης Τσίπρας, στην πίεση των χουλιγκάνων!
Οψόμεθα.....
Μέχρι τότε διαβάστε τι γράφουν οι "φίλαθλοι" για να προσγειωθείτε "στην Ελλάς του 2000"
για να μη σας στείλω στα "σκληρά" forums των φιλάλθων του Παναθηναϊκού και σοκαριστείτε!!! Είναι πολύ σκληρός ο κόσμος του ποδοσφαίρου, φίλε μου.....
Για καλό και για κακό, εμείς σβήσαμε τη διεύθυνσή σας! Μη σας πάρουμε και στο λαιμό μας!
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη