9 Ιαν 2009

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι δύο οπαδοί του ΠΑΟΚ για τα επεισόδια στη Χαριλάου

Υπό τις επευφημίες 100 περίπου συγκεντρωμένων οπαδών, αφέθηκαν ελεύθεροι με την καταβολή εγγύησης 5.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και παρουσία στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους κάθε φορά που ο ΠΑΟΚ έχει παιχνίδια ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλεϊ και ...χάντμπολ.

Οι δύο συλληφθέντες 30 και 38 χρονών, συμμετείχαν κατά το κατηγορητήριο, σε άγρια επεισόδια που διέπραξαν φίλαθλοι με διακριτικά του ΠΑΟΚ (σε αντίποινα όπως γράφουν τα οπαδικά μέσα, μιας επίσης βλακώδους ενέργειες που διέπραξαν πριν μερικές βδομάδες φίλαθλοι με διακριτικά του ΑΡΗ στη Θέρμη, που τη διέπραξαν σε αντίποινα άλλης ενέργειας των ΠΑΟΚτζήδων.....και πάει λέγοντας).

Σε σύσκεψη στελεχών των ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης, με την αστυνομία υπό την προεδρία του προϊσταμένου της εισαγγελείας πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Δημήτρη Παπαδημητρίου, αποφασίστηκε να "χαμηλώσουν" οι τόνοι, καθώς τα πνεύματα έχουν οξυνθεί και οι παριστάμενοι πληροφορήθηκαν από το διευθυντή ασφαλείας για κάποιες περίεργες "συμμετοχές" στα μπουλούκια των "φιλάθλων".


Ελπίζουμε να μη ξαναδούμε τα ίδια και ο νόμος να είναι σκληρός, σκληρότατος, χωρίς εξαιρέσεις, προς όλους όσους συμμετέχουν σε τέτοιου είδους ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.

Η καφρίλα πρέπει να σταματήσει. Κανείς δεν μπορεί να λειτουργεί έτσι, με νόμους της ζούγκλας. Κανένα μπουλούκι ηλιθίων δεν εκπροσωπεί τις ιστορικές ομάδες της πόλης, οι οποίες θα υπάρχουν κι όταν οι ηλίθιοι θα αποχωρήσουν από τη ζωή.


Οι φίλαθλοι δεν χρειάζονται αυτόκλητους "εκπροσώπους" και οι αρμόδιοι πρέπουν να τους κόψουν το βήχα. Μια για πάντα.

ΟΙ ΔΙΑΜΑΧΕΣ ΤΩΝ ΦΑΝΑΤΙΚΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΕΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ. ΑΣ ΚΛΕΙΣΤΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΥΠΟΓΕΙΟ ΚΙ ΑΣ ΛΥΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ.

Οι σκηνές που είδαμε με τα μάτια μας στη Χαριλάου την 4/1/09 ήταν ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΕΣ και δεν ήταν μεταξύ οπαδών. Ήταν μιας ομάδας εγκληματιών, εναντίον άσχετων περαστικών.

Φυσικά και δεν θα μπούμε στη λογική της κόντρας, μεταξύ δυό ομάδων! Γιατί αυτοί οι κάφροι δεν εκπροσωπούν καμιά ομάδα. Είναι απλά κοινοί ποινικοί εγκληματίες, που θα πρέπει να σαπίζουν στη φυλακή.

Όχι άλλη ανοχή κ.Παπαδημητρίου. Την επόμενη φορά να συλληφθούν όλοι, στον τόπο των επεισοδίων και να πάνε εκεί που τους αρμόζει.

Όποιος ηλίθιος εξιτάρεται με τη βία και ψάχνει νόημα στη μίζερη ζωή του, κατεβάζοντας άσχετους περαστικούς οδηγούς από το αυτοκίνητο για να το σπάσει και τριγυρνά σαν μέλος αγέλης λύκων στην πόλη προκαλώντας ζημιές σε άσχετους πολίτες, που ίσως δεν έχουν πάει ποτέ τους σε γήπεδο, είναι εγκληματίας και θα πρέπει να τσακιστεί από το κράτος, χωρίς συμβιβασμούς ! Με τη νομοθεσία για σύσταση συμμορίας.

ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥΣ Κ.Παπαδημητρίου! Χωρίς συμβιβασμούς ! Χωρίς συμβιβασμούς.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη