25 Ιαν 2009

επιδρομές Ισραηλινών στα ελληνικά μποζουκτσίδικα!

Σε ένα θέμα, που πρωτοέφερε στη δημοσιότητα το taxalia, αναφέρεται η σημερινή ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ και αφορά τη λατρεία των Ισραηλινών στην ελληνική μουσική.
Μπορεί ο ισραηλινός στρατός να εισέβαλε στη Γάζα, οι πολίτες του Ισραήλ, ωστόσο, προτιμούν άλλου τύπου «επιδρομές»: Εδώ και χρόνια επιτίθενται κατά κύματα στις αθηναϊκές πίστες, ταξιδεύοντας από τη χώρα τους με ειδικές πτήσεις τσάρτερ προκειμένου να βομβαρδίσουν με δεκάδες παραγγελίες μεζέδων τις ελληνικές ταβέρνες.

Οι μικρές ταβέρνες και τα ρεμπέτικα στέκια είναι πρώτα στις προτιμήσεις των γκρουπ που φθάνουν για «τουρισμό διασκέδασης».Τα ταξίδια συντονίζουν ένας ελληνο-ισραηλινός ραδιοφωνικός παραγωγός, ένας δημοσιογράφος και ορισμένα τουριστικά γραφεία: «Αγαπούν τον ελληνικό τρόπο ζωής και τους Ελληνες», λένε για τους πελάτες τους οι διοργανωτές, γνωρίζοντας ωστόσο πως τα αισθήματα δεν είναι πάντα αμοιβαία.*«Τα ελληνικά ΜΜΕ μεροληπτούν επί χρόνια υπέρ των Παλαιστινίων που τους θεωρούν "κυνηγημένους", αποσιωπώντας τους βομβαρδισμούς και τα τρομοκρατικά χτυπήματα που κι εμείς δεχόμαστε», λέει χαρακτηριστικά η Αλόνα Αζαριά. Είναι τακτική επισκέπτρια της Αθήνας και δηλώνει «εξαρτημένη» από την ελληνική μουσική.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη