3 Ιαν 2009

Να κλείσουν αμέσως οι πρεσβείες του Ισραήλ και να απελαθούν οι διπλωμάτες του.

Το Ισραήλ δεν διεξάγει πόλεμο. Βομβαρδίζει οικογένειες.

Σπύρος Χατζάρας

Η ΕΕ χωρίς «γραμμή» από την Ουάσιγκτον κάνει.. μόνο δηλώσεις. Η σφαγή των αμάχων δεν θα σταματήσει. Καντίμα και Εργατικοί , όσο σκοτώνουν ,ανεβαίνουν τα ποσοστά τους.

Η αεροπορία του Ισραήλ έβαλε στόχο πια ,τις οικογένειες και τα τζαμιά στη λωρίδα της Γάζας ,αφού δεν υπάρχουν άλλοι στρατιωτικοί στόχοι για να προσβληθούν. Ο «τακτικός» στρατηγικός τους στόχος ,είναι τα σπίτια ,οι αυλές και οι κρεβατοκάμαρες. Χωρίς κανένα πρόσχημα. Κατά την χθεσινή επίθεση στον προσφυγικό καταυλισμό Τζαμπαλίγια , χτυπήθηκε το σπίτι του κληρικού και στελέχους της Χαμάς, Νιζάρ Ράγιαν, επειδή,«πρόσφατα ζητήσει να γίνουν νέες επιθέσεις αυτοκτονίας στο Ισραήλ».Σκοτώθηκαν επίσης δύο από τις τέσσερις συζύγους του και επτά από τα παιδιά του. Οι γυναίκες και τα παιδιά «εκτελέσθηκαν», μαζί με τον Νιζάρ Ράγιαν. Συλλογική η ευθύνη. Ο 49χρονος Ράιαν ήταν κληρικός στο «τέμενος των μαρτύρων» στη Τζαμπαλίγια. .Χθές το βράδυ, η ισραηλινή αεροπορία βομβάρδισε και το τέμενος του καταυλισμού Τζαμπαλίγια, που καταστράφηκε ολοσχερώς, με το αιτιολογικό ότι ήταν σημείο συνάντησης στελεχών της Χαμάς.
Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Μπούς, ο χασάπης Ολμέρ, είχε «διαβεβαιώσει» τον «πλανητάρχη» , ότι « λαμβάνεται μέριμνα για να μην υπάρχουν άμαχοι μεταξύ των θεμάτων». Τι «μέριμνα » λαμβάνεται, όταν στόχοι είναι πια τα σπίτια;
Σήμερα ,σε μια από τις 30 επιθέσεις, που πραγματοποίησε η αεροπορία του Ισραήλ, κοντά στην πόλη Χαν Γιούνις στο νότιο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας, σκοτώθηκαν σκοτώθηκαν τρία αδέλφια 7 έως 10 ετών που έπαιζαν στο δρόμο.
Ο Χίτλερ επέστρεψε!!.
Τα ισραηλινά τεθωρακισμένα παραμένουν γύρω από τα σύνορα της Γάζας με το Ισραήλ, έτοιμα για πιθανή χερσαία επέμβαση, παρά τις διεθνείς εκκλήσεις για άμεση κατάπαυση του πυρός. Η Ισραηλινή υπουργός Εξωτερικών, Τζίπι Λίβνι, υπογράμμισε πως το Ισραήλ θα συνεχίσει την επίθεσή του μέχρι την εξασθένηση της Χαμάς, ώστε οι μαχητές της να μην μπορούν να εκτοξεύουν πυραύλους στο ισραηλινό έδαφος. Υπάρχουν ακόμα πολλοί στόχοι που προτιθέμεθα να χτυπήσουμε και μετά θα φτάσουμε σε ένα σημείο όπου θα δούμε εάν είναι αυτό το σημείο όπου η Χαμάς θα αντιληφθεί τι γίνεται και θα σταματήσει να ρίχνει πυραύλους», δήλωσε η Ισραηλινή υπουργός Εξωτερικών, στο ισραηλινό τηλεοπτικό δίκτυο Κανάλι 2,από το Παρίσι.
Είπε ακόμα ότι «Δεν υπάρχει ανθρωπιστική κρίση, και άρα δεν υπάρχει ανάγκη εκεχειρίας για ανθρωπιστικούς λόγους».!!! Ο κ. Μάξγουελ Γκέιλορντ, εκπρόσωπος του ειδικού συντονιστή του ΟΗΕ για την ειρηνευτική διαδικασία στη Μέση Ανατολή (UNSCO) ζήτησε να ανοίξουν και πάλι «το συντομότερο», τα οδικά σημεία διέλευσης ανάμεσα στο Ισραήλ και τη Λωρίδα της Γάζας, όπου η UNRWA πρέπει να παράσχει «επείγουσα επισιτιστική βοήθεια σε 750.000 ανθρώπους».
Από την έναρξη των ισραηλινών επιχειρήσεων στις 27 Δεκεμβρίου οι νεκροί στην Γάζα ,είναι περισσότεροι από 420 ,(52 παιδιά) , και οι τραυματίες φθάνουν τους 2000. Πάνω από το 25% των νεκρών είναι άμαχοι. σύμφωνα με εκτιμήσεις του ΟΗΕ (UNRWA).
Οι «προεκλογικοί» βομβαρδισμοί πάντως αποδίδουν πολιτικά .
Σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσιεύθηκε σήμερα στο Ισραήλ το ως «εργατικό κόμμα» του υπουργού Άμυνας Ehud Barak, θα λάμβανε 13.5% και θα κέρδιζε 16 έδρες από τις 120 της Κνεσσέτ αν οι εκλογές γινόντουσαν την Πρωτοχρονιά, ενώ τον Νοέμβριο, πριν την έναρξη των βομβαρδισμών, πήγαινε για 6-7 έδρες (5.8%.), από 19 που έχει στην απερχόμενη βουλή. είχε σήμερα ..
Το «κεντροδεξιό» κόμμα «Καντίμα», πού ηγείται του κυβερνητικού συνασπισμού, έχει επίσης αυξήσει τα ποσοστά του, και θα έπαιρνε 28 έδρες (23% ), όσες και το « δεξιό» Λικούντ του Νετανιάχου. Το 42% έχει καλύτερη γνώμη για τον Ehud Barak, μετά τους βομβαρδισμούς, και μόνο το 2,5% έχει χειρότερη. Η κοινή γνώμη του Ισραήλ, δίνει πρίμ 100% στους δολοφόνους . Ας μην ζητούν επομένως κατανόηση.

Αυτοί οι βομβαρδισμοί είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Είναι Γενοκτονία. Δεν υπάρχει, απολύτως καμιά δικαιολογία. για να προσβάλλονται τζαμιά και σπίτια. Πρέπει άμεσα να συγκροτηθεί Διεθνές Δικαστήριο για τα εγκλήματα που πραγματοποιεί ο ισραηλινός στρατός μετά από εντολές της ισραηλινής πολιτικής ηγεσίας.
Οι δολοφόνοι, οι εγκληματίες, πρέπει να συλληφθούν και να δικαστούν, και όχι να «κόβουν βόλτες» στο Παρίσι.
Οι βομβαρδισμοί αποσταθεροποιούν και των «σύμμαχο» της «Ευρώπης» και των ΗΠΑ τον Μαχμούντ Αμπάς. Οι Παλαιστίνιοι, ξεσηκώθηκαν και στη Ραμάλα, έδρα του Αμπάς και της Φατάχ, κρατώντας τις σημαίες και των δύο οργανώσεων. Διαδηλώσεις γίνονται σε ολόκληρη τη δυτική όχθη. Το « αίμα» δεν γνωρίζει παρατάξεις και κόμματα.
Οι ευρωπαίοι, χωρίς Αμερική, είναι απολύτως άχρηστοι και ανίκανοι. Ο πρωθυπουργός της Τσεχίας Μίρεκ Τοπολάνεκ, η κυβέρνηση του οποίου ανέλαβε σήμερα την της ΕΕ , δήλωσε πως σχεδιάζει να οργανώσει μία διπλωματική αποστολή εκ μέρους της Ένωσης στη Μέση Ανατολή, για να συμβάλει στην επίλυση της κρίσης. Το ταξίδι θα συμπέσει με την επίσκεψη του Γάλλου προέδρου Νικολά Σαρκοζί ,στις 5 Ιανουαρίου, στο Λίβανο.
«Το δυσάρεστο είναι ότι δεν μπορούμε να στηριζόμαστε στη διοίκηση των ΗΠΑ. Επαφίεται στην Ευρωπαϊκή Ένωση να αναλάβει την πρωτοβουλία», δήλωσε ο Τοπολάνεκ στην τσεχική τηλεόραση.
Ο ισπανός υπουργός Εξωτερικών Μιγκέλ Ανχελ Μορατίνος είπε πως η διεθνής κοινότητα πρέπει να «κάνει δηλώσεις». «Είναι μια κατάσταση έντασης και κρίσης. Πρέπει να επιμείνουμε, να συνεχίσουμε τις εκκλήσεις για άμεση και μόνιμη εκεχειρία. Αυτό πρέπει να κάνουμε» , είπε στο ισπανικό κρατικό ραδιόφωνο.
Για κυρώσεις σαν αυτές που επιβάλλουν στη Σερβία δεν έχουν ακούσει ;

ΥΓ. Για τους «παπαγάλους»,τους «ρουφιάνους» ,τους «Χαφιέδες»,τους «πράκτορες», τους «αλήτες», αλλά και τους «ηλίθιους», τους «άσχετους» και τους «μαλάκες».
Ο έλεγχος της πληροφόρησης, διασφαλίζεται, από τα « διεθνή ( δημοσιογραφικά) πρακτορεία». Το «τηλεγράφημα» είναι το μέσον. Στα, μμε, η σφαγή στη λωρίδα της Γάζας καλύπτεται από τα «τηλεγραφήματα» . Όποιος, θέλει να παριστάνει τον δημοσιογράφο, για να βγάζει τη φάτσα του στο «γυαλί» και είναι,«ηλίθιος», «άσχετος» και «μαλάκας», διαβάζει απλά, με στόμφο, όσα γράφουν οι «πράκτορες»
των παγκόσμιων πρακτορείων . Όσοι παίρνουν «γραμμή» από τα «παπαγαλάκια» της κας Κορούλας του Εφιάλτη, είναι «ρουφιάνοι», και όσοι παίρνουν «γραμμή», από Την Πρεσβεία, είναι «Χαφιέδες».
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη