5 Ιαν 2009

Ο Πέτρος Δούκας διαμαρτύρεται γιατί του δάγκωσαν το χέρι

ΠΕΤΡΟΣ ΔΟΥΚΑΣ
ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Επειδή τόσο η συκοφαντία όσο και το παιχνίδι πολιτικών και κομματικών εντυπώσεων έχουν τα όριά τους είμαι υποχρεωμένος με αφορμή σημερινό κακόβουλο δημοσίευμα να διευκρινίσω τα εξής:
Το σχετικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα Κυριακάτικης εφημερίδας αλλά και όσοι έσπευσαν να το αναπαράγουν δεν έχουν προφανώς στόχο να υπηρετήσουν τη δημοσιογραφία ή το ρεπορτάζ, αλλά να επιχειρήσουν για μία ακόμη φορά να με πλήξουν προσωπικά.
Θα αρκούσε μία και δια τηλεφώνου ερώτηση στο συγκεκριμένο ξενοδοχειακό συγκρότημα για να διαπιστώσει κανείς ότι ουδέποτε διέμεινα τόσο εγώ όσο και μέλη της οικογένειας μου, όπως συκοφαντικά και κακόβουλα αναφέρεται.
Ούτε 600 ευρώ προφανώς διέθεσα, εφόσον εγώ και η οικογένεια μου μένουμε σε σπίτι μας στους Δελφούς που έχει αποκτηθεί το 1932 από τη γιαγιά της συζύγου μου από πλευρά της μητέρας της, και το οποίο έχει δηλωθεί κατ΄ επανάληψη στο πόθεν έσχες.
Τι μπορεί άλλωστε να περιμένει κανείς από κάποιον που «ασκώντας δημοσιογραφία» με αυτό τον τρόπο, φτάνει στο σημείο να αυξάνει τα μέλη της οικογένειας μου αναφέροντας ότι ευρισκόμουν σε διακοπές με τους δύο (!!) γιούς μου όταν με μια απλή ερώτηση θα διαπίστωνε ότι έχω ένα γιο και μια κόρη…
Είναι προφανές ότι η πρακτική της λασπολογίας από όπου και αν προέρχεται, καταδικάζεται από την ίδια την πραγματικότητα, ενώ ένα τέτοιο δείγμα χαμηλής δημοσιογραφίας δεν κάνει παρά μόνο ζημιά στην αξιοπιστία της έγκριτης εφημερίδας που το φιλοξενεί!

Μα κύριε Δούκα, εσείς "επιχορηγήσατε" το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ με εκατομμύρια ευρώ κρατικής διαφήμισης, κατά σύμπτωση του Υπουργείου σας! Θα μας πείτε ποτέ τι συμβαίνει; Αφήστε λοιπόν τς θεωρίες περί ..λασπολογίας και εξηγείστε μας πειστικά, για ποιό λόγο φλομώσατε την κατακίτρινη αυτή εφημερίδα με κρατική διαφήμιση, δηλαδή με τα λεφτά μας;
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη