9 Ιαν 2009

Τα παιχνίδια του Μάκη (ένας είναι ο Μάκης).



Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος δεν μπορούσε να μείνει έξω από τα παιχνίδια της τρομοκρατίας. Σαν γρανάζι των μηχανισμών έσπευσε να συνεισφέρει και αυτός με τη συνέντευξη του Χριστόδουλου Ξηρού.
Έδωσαν οι σπόνσορες της τρομοκρατίας το σήμα και αμέσως η «μηχανή» και τα «βαποράκια» μπήκαν σε κίνηση:

α). Συνέντευξη του Χρυσοχοϊδη και αναπαραγωγή της από έντυπα και κανάλια: Εγκωμιασμός της ακραίας αριστερής ριζοσπαστικοποίησης!
β). Άρθρο του Κουφοντίνα στα «Νέα».
γ) Συνέντευξη του Μάκη με τον Ξηρό.

Αυτή η ενορχηστρωμένη «καμπάνια» ήταν πλήρως ευθυγραμμισμένη με το σκεπτικό των «νταβάδων» για τα γεγονότα των κουκουλοφόρων: «εξέγερση».
Μια καμπάνια επίσης που νομιμοποιούσε τη..νέα οργάνωση: τον «Επαναστατικό Αγώνα», ο οποίος κινήθηκε πάνω στο αίτημα της «εξέγερσης»: «κάψτε του μπάτσους»!!!
Και εδώ ακριβώς βρίσκεται το «κλειδί» της ενορχήστρωσης. Οι σπόνσορες της τρομοκρατίας, οι μυστικές υπηρεσίες, οι πολιτικοί τους και τα «βαποράκια» τους επιχειρούν να πείσουν ότι είναι η «λαϊκή εξέγερση» που γεννάει αριστερές οργανώσεις «ατομικής τρομοκρατίας».
Επειδή ο κόσμος αρχίζει να τους παίρνει χαμπάρι μοχθούν να αποδείξουν ότι αυτές οι οργανώσεις δεν είναι κατασκευάσματα των μυστικών υπηρεσιών, αλλά γεννήματα του «κινήματος». Μόνο που τους διαφεύγει κάτι: Ότι αυτό το «κίνημα» που εγκωμιάζουν όλοι οι μηχανισμοί του καθεστώτος δεν αποτυπώθηκε πουθενά παρά μόνο στους κουκουλοφόρους, στις καταστροφές και στις φωτιές, δηλαδή στις προβοκάτσιες των μυστικών και παρακρατικών υπηρεσιών.

Δεν θα μπορούσε, λοιπόν, ο Μάκης να μείνει έξω από αυτό το καθεστωτικό παιχνίδι. Εξάλλου είχε και μεγάλη προϋπηρεσία σαν «βαποράκι» του Χρυσοχοϊδη. Γράφαμε το Δεκέμβριο του 2005:

«Στο θέατρο της μεγάλης απάτης που παίχτηκε γύρω από την εξάρθρωση της «17Ν»και του «ΕΛΑ» ο Μάκης στήριξε πιο «πειστικά» το ιδεολογικό και πολιτικό πλαίσιο των διωκτικών αρχών και τους «σχεδιασμούς» του φίλου του Χρυσοχοϊδη. Αν οι δημοσιογράφοι (άλλοι συνειδητά, άλλοι ασυνείδητα) είχαν μετατραπεί, στην πλειονότητά τους, σε «βαποράκια» των διωκτικών αρχών και μυστικών υπηρεσιών (προανήγγειλαν ακόμα και τα ονόματα των συλληφθέντων), ο Μάκης επιτελούσε και έναν άλλο πιο σπουδαίο ρόλο: Στήριζε, από «αριστερή σκοπιά», ιδεολογικά και πολιτικά τη σκευωρία. Κατέβαλε «φιλότιμες προσπάθειες» να αποδείξει ότι η «17Ν» ήταν μια αριστερή οργάνωση και τα μέλη της (αυτά τα παγιδευμένα και αναλώσιμα υλικά των διωκτικών αρχών) ήταν αριστεροί αγωνιστές. Έλεγε δηλαδή αυτά που λέγανε οι διωκτικές αρχές και άφησε στο απυρόβλητο τις κραυγαλέες αντιφάσεις και τα μεγάλα πολιτικά ερωτηματικά αυτής της υπόθεσης. Το ίδιο έπραξε και με τη δίκη του δήθεν ΕΛΑ. Και εκεί έδωσε χείρα βοηθείας (αυτός ο μέγας ρεπόρτερ που ανακαλύπτει με απίστευτη ευκολία τον καταζητούμενο πράκτορα Γιοσάκη) στο Χρυσοχοϊδη και τον Τσιγαρίδα! Οι τόσες καταγγελίες για το ρόλο του Τσιγαρίδα στην υπόθεση, τα τόσα στοιχεία για το βίο και την πολιτεία αυτού του ατόμου, για τις «υψηλές» διασυνδέσεις του, όλα αυτά και άλλα πολλά τα αγνόησε και τα παρασιώπησε σκανδαλωδώς…»

Ξαφνικά, λοιπόν, μετά τη δολοφονική, προβοκατόρικη επίθεση του «Επαναστατικού Αγώνα» εναντίον των αστυνομικών, άνοιξε ο Κορυδαλλός και άρχισαν να μιλούν ο Κουφοντίνας και το τσιράκι του, ο Ξηρός, με μαέστρο το Χρυσοχοϊδη!!!
Ο Μάκης, επειδή του είπαν, εμμέσως πλην σαφώς ότι ήταν στημένη η συνέντευξη άρχισε να ωρύεται: Πάντα οι απατεώνες φωνασκούν και λαϊκίζουν θρασύτατα.
Ο ταχυδακτυλουργός και δικολάβος Μάκης κατάπιε την ουσία, δηλαδή το γεγονός της συνέντευξης και έμεινε στο αν έκανε μια συγκεκριμένη ερώτηση στον Ξηρό. Βρε δικολάβε το ζήτημα δεν είναι αν έκανες μια συγκεκριμένη ερώτηση. Όταν παίρνεις συνέντευξη από τον Ξηρό και ρωτάς να σου μιλήσει για την κατάσταση, εδώ μέσα εμπεριέχονται τα πάντα που είπε.
Ο Μάκης, όμως επειδή η όλη συνέντευξη ήταν στημένη χάλασε τον κόσμο σε κάποια παρατήρηση της Λιάνας Κανέλλη.
Κάνει το πονηρό ο Μάκης, αλλά είναι τραγικά ακατάρτιστος πάνω στην αριστερά και αγνοεί αλφαβητικά ζητήματα. Επίσης ως γρανάζι του καθεστώτος δεν μπορεί ποτέ να αποκωδικοποιήσει τις αριστερές αποχρώσεις. Ένα αριστεριστής και «αντάρτης πόλης» δεν θα σηματοδοτούσε ποτέ με τα λόγια του εκλογές, ακριβώς γιατί δεν πιστεύει στις εκλογικές διαδικασίες.
Εδώ έχουμε όλους αυτούς τους «εξεγερθέντες» που λένε από τη μια «κάψτε τα όλα», «όλα τα πολιτικά κόμματα είναι σάπια» και από την άλλη ζητούν εκλογές!!!!!
Αυτό που θέλουν οι «νταβάδες»!!!
Έχουμε και το δικολάβο Μάκη που πιστεύει ο άμοιρος ότι μπορεί να δουλέψει τον κόσμο.ΡΕΣΑΛΤΟ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη