30 Ιαν 2009

Τηλεοπτική ενημέρωση για τους καναπεδάτους

Ας ξεκινήσω με τον Τηλεθεατή, όπου έχει αποκλειστική συνέντευξη της Βίκυς Χατζηβασιλείου, όπου μιλάει για το Πάμε Πακέτο και την τεράστια επιτυχία που έχει η εκπομπή της.
Στο ίδιο περιοδικό υπάρχει συνέντευξη της Αγγελικής Δαλιάνη, όπου μιλάει για την Μαρία την Άσχημη αλλά και για το παιδί που περιμένει.
Φρέσκα Τηλεοπτικά νέα που θα συζητηθούν.

Στο Τηλέραμα βλέπουμε την Πατρίτσια Περιστέρη και την Στεφανία Γουλιώτη να μιλάνε για την σειρά Η Χαρά Αγνοείται και για το τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια. Η Πατρίτσια και η Στεφανία μιλάνε για τις πρώτες εμφανίσεις που έχουν κάνει στην τηλεόραση.
Αποκλειστική συνέντευξη του Μανούσου Μανουσάκη.

Στο TV Zapping βλέπουμε τον Παναγιώτη Μπουγιούρη και την Χρύσα Παππά να μιλάνε για τις εξελίξεις που θα γίνουν στην σειρά Τα Μυστικά της Εδέμ.
Ρεπορτάζ για τα νέα σίριαλ που θα εξασφαλίσει το Mega την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.
Το νέο σίριαλ του Χάρη Ρώμα και πως είναι η υπόθεση της σειράς (ποιο κανάλι θα πάρει το σίριαλ;)

Στο 7 Μέρες TV η γλυκυτάτη Καλομοίρα μιλάει για την πρεμιέρα του Big In Japan αλλά και για το comeback της.
Παρασκήνιο από σίριαλ.

Στο TiVo βλέπουμε τον Ιωσήφ Μαρινάκη και την Αλίνα Κωτσοβόλου από την σειρά Λάκης Ο Γλυκούλης. Οι 2 ηθοποιοί μιλάνε για το εξελίξεις θα γίνουν στα επόμενα επεισόδια της πολυαγαπημένης σειράς.
Παρασκήνιο από: Λατρεμένοι Μου Γείτονες, Το Σόι Μου Μέσα και από άλλα σίριαλ.

Στο TV Avanti βλέπουμε την Κατερίνα Παπουτσάκη να μιλάει για το τι εξελίξεις θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του Έχω Ένα Μυστικό
Ρεπορτάζ που θα συζητηθούν.

Στην Ραδιοτηλεόραση η Μπήλιω Τσουκαλά μιλάει για την εκπομπή της και όχι μόνο.

Τέλος στο Τηλεκοντρόλ βλέπουμε την Αντιγόνη Δρακουλάκη και έναν νέο ηθοποιό από την σειρά Τα Μυστικά της Εδέμ, μιλάνε για τους ρόλους τους και για τα επόμενα επεισόδια.
Συγκλονιστικές εκπομπές που άφησαν εποχή.
Παρασκήνιο από το Έχω Ένα Μυστικό
Πιπεράτα τηλεοπτικά νέα.

Πάμε στα τηλεοπτικά νέα.
33% έκανε στο 15-44 και 22% στο σύνολο έκανε το δελτίο καιρού με την Πετρούλα Κωστίδου. Σήμερα η όμορφη sexy τηλεπαρουσιάστρια μίλησε στον Γιώργο Τράγκα και στο Real FM. Η συνέντευξη της ήταν πιπεράτη και οι ερωτήσεις του Τράγκα προκλητικές. Και πριν το Κούς Κούς πρόβαλλε την πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της Πετρούλας στο Κούς Κούς τον Μάη του 2007 μετά την ήττα της στα καλλιστεία του ΑΝΤ1.

Η Σίσσυ Χρηστίδου μιλάει για την επιτυχία του Μες Την Καλή Χαρά και για την σχέση της με την Ναταλία Γερμανού στο Πολύ Μπλά Μπλά και στην Φαίη Σκορδά.

Πριν το τέλος του Ποιος Μας Πιάνει πολλούς guest star θα δούμε. Πολλές πληροφορίες σύντομα.

Ας δούμε τα ποσοστά των άλλων ωρών. Στις επαναλήψεις το Κωνσταντίνου και Ελένης έκανε 32,7% στα νεανικά κοινά και 23% στο σύνολο, χθές είχε το επεισόδιο "Ο Τυχοδιώχτης" με έναν Κατακουζηνό τζογαδόρο. Οι 2 Ξένοι έκαναν μικρή πτώση με 14,4% στο σύνολο και 22,6% στα νεανικά κοινά. Ενώ το Άκρως Οικογενειακόν έκανε 21,4% στο 15-44 και 16,5% στο σύνολο. Τέλος να πώ το 50-50 έκανε 25,5% στο σύνολο και 33,1% στα νεανικά κοινά.

Η Τατιάνα Στεφανίδου χθές έκανε 17,4% στο σύνολο και 18,5% στα νεανικά κοινά. Ενώ 15% έκανε το Κοιτάω Μπροστά με την Ράνια Θρασκιά στο σύνολο. Ενώ μονοψήφια στο σύνολο και στο 15-44 είχε το Μπορώ με την Άννα Δρούζα, όπου είχε προσκεκλημένο τον Πέτρο Μπουσουλόπουλο από τους Ευτυχισμένους Μαζί. Ενώ 8,2% στο σύνολο και 10,9% έκανε το Σιγά Μην Κάτσω Να Σκάσω.

Ανατροπή χθές στην απογευματινή ζώνη, το Ράδιο Αρβύλα του Αντώνη Κανάκη και του Γιάννη Σερβετά ανέβηκε με 17,2% στο σύνολο και 27,7% στα νεανικά κοινά. Χθές να πούμε ότι είδαμε τα γενέθλια του Γιάννη Σερβετά live, χρόνια του πολλά να πούμε. Ενώ πρώτο στο σύνολο παραμένει το Fifty Fifty του Γιώργου Λιάγκα, 27,6% στο σύνολο και 22% στα νεανικά κοινά, ωραίες ερωτήσεις είχε χθές το τηλεπαιχνίδι του Mega, ενώ το Μια Στιγμή 2 Ζωές έκανε 35,8% στο σύνολο και 25,2% στα νεανικά κοινά.

Τα Μυστικά Της Εδέμ έφτασαν το 40,9% στο σύνολο και 29,1% στα νεανικά κοινά, ενώ 17,7% έκανε η Λόλα και 22,6% στα νεανικά κοινά. Στα Μυστικά της Εδέμ θα μπουν νέα πρόσωπα σύντομα. Ενώ το Fatus Olus έκανε 13,1% στο σύνολο και 14% στα νεανικά κοινά.

BLOG TV NEA
http://tvnea.blogspot.com/
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη