4 Φεβ 2009

ΘΗΒΑ: Ρουμάνος εξέδιδε 17χρονη ομοεθνή του!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟΤΟ ΘΗΒΑ PRESS
Υπόθεση μαστροπείας στην Αλίαρτο: Ρουμάνος εξέδιδε 17χρονη ομοεθνή του!
Μια υπόθεση μαστροπείας απασχολεί το τμήμα Ασφάλειας Λιβαδειάς.
Αστυνομικοί της υπηρεσίας μετέβησαν στη Αλίαρτο, αφού είχαν σχετικές πληροφορίες, και οργάνωσαν επιχείρηση όπου συνέλαβαν έναν 32χρονο Ρουμάνο και... μια επίσης Ρουμάνα 17 ετών για παράβαση του νόμου περί μαστροπείας, σωματεμπορίας και εκδιδομένων γυναικών.
Ο δράστης εκμεταλλευόταν την 17χρονη, την προήγαγε στην πορνεία με σκοπό την γενετήσια και οικονομική εκμετάλλευση της κανονίζοντας και μεταφέροντας την στις ερωτικές συναντήσεις με υποψηφίους πελάτες έναντι αδράς αμοιβής, μέσω του κινητού του τηλεφώνου.
Η 17χρονη συνελήφθη από τους αστυνομικούς την στιγμή που προσέφερε τις…υπηρεσίες της ενώ το ποσό που έπαιρνε έφτανε στα 150 ευρώ. Την στιγμή εκείνη συνελήφθη και ο 32χρονος προαγωγός που την ανέμενε στο αυτοκίνητο του.
Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν το Ι.Χ, δύο κινητά τηλέφωνα καθώς και 415 ευρώ.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Λιβαδειάς.
Να σημειώσουμε ότι η 17χρονη και ο προαγωγός της διέμεναν στον Άγιο Δημήτριο Βοιωτίας.
ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΕ ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ
Το ποσό των 2000 ευρώ απέσπασαν τέσσερις άγνωστοι δράστες με την απειλή όπλου από πρατήριο υγρών καυσίμων στην ευρύτερη περιοχή των Βαγίων. Μάλιστα οι δράστες προκάλεσαν και ζημιές ύψους 1000 ευρώ. Την προανάκριση διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Βαγίων που αναζητά και τους δράστες.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη