6 Φεβ 2009

η άθλια προκήρυξη της "Σέχτας"

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=19720#19720
Το «ύφος» και το «ήθος» της προκήρυξης της «Σέχτας»

Μόνο οι αμερικανικές υπηρεσίες θα γράφανε τέτοια προκήρυξη. Οι ελληνικές μυστικές υπηρεσίες είναι πολύ πιο πολιτικοποιημένες και δεν θα γράφανε τέτοιες κοτσάνες!!!
Για Ντόναλτς, «σέχτες Επαναστατών» ή το άλλο ανεκδιήγητο: «Δεν κάνουμε πολιτική, κάνουμε αντάρτικο». Δηλαδή το αντάρτικο δεν είναι πολιτική, δεν έχει στόχους, δεν νοιάζεται για προπαγάνδα και ζύμωση (ιδεολογική και πολιτική), δεν είναι ένα «τακτικό» μέσον υποταγμένο στη στρατηγική της ανατροπής του καπιταλισμού;
Νιώθω, πραγματικά γελοίος, να σχολιάζω μια προκήρυξη του αυθάδους κρετινισμού της CIA.
Απλώς πρέπει να επισημανθούν κάποια πράγματα που βγάζουν μάτι και δεν έχουν καμία, ΑΠΟΛΥΤΩΣ καμία, «γεύση» αριστερού αγωνιστή, ούτε στα στόματα που έχουν εθιστεί στις μεταλλαγμένες αμερικάνικες τροφές.
Ωστόσο, η προκήρυξη αυτή είναι μελετημένη και προσαρμοσμένη στη «νέα γραμμή» που θέλουν να περάσουν οι Αμερικανοί πράκτορες. Και η «νέα αυτή γραμμή» είναι αυτό που ζήσαμε στα «Δεκεμβριανά»: Βία για τη βία, πρωτόγονη, τυφλή, «άξεστη» και άσκοπη βία και τρομοκρατία, κάψιμο, καταστροφές και πλιάτσικο.
Το ίδιο ύφος και «ήθος» των τραμπούκων κουκουλοφόρων. Μια γλώσσα απειλών και αφορισμών, πλήρως αποστειρωμένη από ιδέες και πολιτικές, αλήτικης κτηνωδίας και γκανγκστερικής ωμότητας: Η γλώσσα του υποκόσμου και των μαφιών…
Και το μοναδικό σύνθημα αυτής της ιδεολογικά και πολιτικά αφυδατωμένης ψυχωτικής βίας των «δεκεμβριανών» υλοποιούν και οι «νέες» ποικιλίες των αμερικανικών τρομοκρατικών κατασκευών: «κάψτε του μπάτσους»!!!
Η ίδια τρομοκρατική στρατηγική υπάρχει στην «εξέγερση» των κουκουλοφόρων και στην «έξαρση» των «νέων» υπογραφών των τρομοκρατών της CIA.
Και οι ιδεολογικοί και πολιτικοί «μπράβοι» της πλανητικής αυτοκρατορίας, με προεξέχοντα τον Χρυσοχοϊδη, αυτή ακριβώς τη σύνδεση κάνουν, αλλά σε άλλη κατεύθυνση: Ότι τα «δεκεμβριανά» ήταν «εξέγερση» της νεολαίας και οι «νέες» τρομοκρατικές οργανώσεις «τέκνα» αυτής της «εξέγερσης». Έτσι θα συνδέουν κάθε αυθεντική αυριανή λαϊκή έκρηξη με την τρομοκρατία και την εκκόλαψη της τρομοκρατίας!!!
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη