Ψηφίζω ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ

Ψηφίζω ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ

19 Φεβ 2009

Πάρτι στο χιονοδρομικό κέντρο στο Περτούλι. Σκέφτεστε τίποτε καλύτερο;


Η Αναπτυξιακή Εταιρεία Νομού Τρικάλων Α.Ε. (ΑΝ.Ε.Ν.Τ. Α.Ε.), ο Δήμος Αιθήκων ως φορείς της Κοινοπραξίας «ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΤΟΥΛΙΟΥ», καθώς και ο ραδιοφωνικός σταθμός Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6, σας προσκαλούν για μια υπέροχη βραδιά, νυχτερινού σκι και Αποκριάτικου πάρτι στο Χιονοδρομικό Κέντρο Περτουλίου, αυτό το Σάββατο 21/2/2009 από τις 19.00 το βράδυ.
Για το σκοπό αυτό, οι αναβατήρες του Χιονοδρομικού Κέντρου Περτουλίου θα... παραμείνουν ανοιχτοί στη διάθεση του κοινού μέχρι αργά το βράδυ, προσφέροντας στους λάτρεις του σκι τη μοναδική εμπειρία της νυχτερινής κατάβασης.
Παράλληλα, οι επισκέπτες θα μπορέσουν να απολαύσουν τη βραδιά είτε στα δύο μεγάλα σαλέ της βάσης, είτε στο μικρό σαλέ της κορυφής, είτε πλάι στους παραγωγούς της Ραδιοφωνικής Λέσχης που θα δίνουν τον τόνο της βραδιάς με κεφάτη μουσική. Επιπλέον, οι διοργανωτές της εκδήλωσης έχουν φροντίσει έτσι ώστε να υπάρχει δωρεάν ζεστή φασολάδα, λουκάνικα και καλό κρασί για όλους!
Τη μαγευτική βραδιά συμπληρώνει ο διαγωνισμός αλμάτων με σκι και snowboard, που πάντα αποτελεί ένα από τα κύρια ενδιαφέροντα του κοινού αλλά και η ρίψη βεγγαλικών ι!!!
Φέτος το πάρτι θα κλείσει με αποκριάτικους ρυθμούς στο νέο σαλέ και με την υπόσχεση για ανανέωση του ραντεβού μέχρι… το επόμενο πάρτι!
Οι λάτρεις των χειμερινών αθλημάτων, θα βρουν αρκετό χιόνι στην πίστα, ενώ οι αρμόδιες υπηρεσίες φρόντισαν να παραμείνουν οι δρόμοι ανοιχτοί και καθαροί προκειμένου να διευκολύνουν την πρόσβαση στους επισκέπτες του Χιονοδρομικού Κέντρου Περτουλίου.
Οι ενδιαφερόμενοι, για περισσότερες πληροφορίες, όσον αφορά την εκδήλωση, μπορούν να επικοινωνήσουν με: το Χιονοδρομικό Κέντρο Περτουλίου 24340-91545 , την Αναπτυξιακή Εταιρεία Νομού Τρικάλων Α.Ε. (ΑΝ.Ε.Ν.Τ. Α.Ε.) 24310-76443 , το Δήμο Αιθήκων 2434071200 και 2431028001 , τον συνδιοργανωτή ραδιοφωνικό σταθμό 24310-38600 . Ακόμη, μπορούν να αναζητήσουν πληροφορίες στο διαδίκτυο, στις ιστοσελίδες http://www.anent.gr/ και http://www.trikala.gr/.
Σας περιμένουμε για μια μοναδική βραδιά σ’ ένα από τα ομορφότερα μέρη του νομού μας!!!
Από την Κοινοπραξία «Χιονοδρομικό Κέντρο Περτουλίου»
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη