17 Φεβ 2009

Νατάσα, θα πας μπροστά! Στο υπογράφω, taxalia !




Νατάσα Πετρούλια: «Καταδικαστέα η επίθεση εναντίον του “Άλτερ”»
Ελάχιστα λεπτά πριν σημειωθεί η σημερινή επίθεση εναντίον του «Άλτερ», η Δικηγόρος – Ποινικολόγος Νατάσα Πετρούλια είχε διαβεί την είσοδο του τηλεοπτικού σταθμού, προκειμένου να συμμετάσχει στο δελτίο ειδήσεων.
Αμέσως μετά το χτύπημα εναντίον του «Άλτερ», το οποίο έγινε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του δελτίου ειδήσεων, στο οποίο συμμετείχε η κυρία Πετρούλια, προέβη στην παρακάτω δήλωση: «Η σημερινή επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό, την ώρα που εκατοντάδες άτομα βρισκόμαστε στο κτίριο, αποτελεί μια αποτρόπαιη πράξη, την οποία καταδικάζω απερίφραστα. Πρόκειται για ακόμα μία απόπειρα να πληγεί η ίδια η Δημοκρατία. Τέτοιες ενέργειες είναι αυτονόητο ότι δεν έχουν καμία κοινωνική αποδοχή και καταδικάζονται από κάθε δημοκρατικό πολίτη. Βέβαια, ο τόπος που επιλέχθηκε δημιουργεί ερωτηματικά σχετικά με τη σκοπιμότητά και τους συνειρμούς που οι δράστες επιχείρησαν να προκαλέσουν.
Παρόμοιες εγκληματικές πράξεις δείχνουν την ανάγκη μιας γενικής κινητοποίησης, έτσι ώστε να αντιμετωπιστούν, όσο γίνεται πιο αποτελεσματικά τέτοιου είδους φαινόμενα στο μέλλον».
http://www.petroulianatasa.wordpress.com/
..
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη