11 Μαρ 2009

Επεισόδια σε στρατιωτική παρέλαση στην Αγγλία

Το 2ο τάγμα "The Royal Anglian Regiment" του Αγγλικού στρατού, επέστρεψε από το Ιράκ και παρήλασε στην πόλη Luton της Βρετανίας. Εκεί, πίσω στην πατρίδα, τους περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη! Πλήθος οργισμένων μουσουλμάνων διαδηλωτών συγκεντρώθηκε και αποδοκίμασε έντονα τους "χασάπηδες Άγγλους", που "κατέσφαξαν το Ιράκ".
Ο Πρωθυπουργός της Μ.Βρετανίας, Γκόρντον Μπράουν, συνεχάρη τους στρατιώτες, επιδοκίμασε τους Βρετανούς, που παρακολούθησαν τη στρατιωτική παρέλαση και καταδίκασε τους μουσουλμάνους ταραξίες.Δήλωσε ότι "ολόκληρη η χώρα είναι υπερήφανη για τους άντρες και τις γυναίκες του σταρτού μας, που υπηρετούν τη χώρα με περίσσιο θάρρος. Ως εκ τούτου, είναι απογοητευτικό το γεγονός ότι μια μικρή μειοψηφία προσπάθησε, αλλά τελικά απέτυχε, να διαταράξει τη σημερινή εκδήλωση. Πρέπει όλοι να είμαστε υπερήφανοι για το εξαιρετικό έργο που γίνεται στις ένοπλες δυνάμεις μας."
Οι φωτογραφίες βέβαια των διαδηλωτών, δεν δείχνουν καμιά γενναιότητα.
Την ίδια ώρα 33 άνθρωποι σκοτώνονταν από "επίθεση αυτοκτονίας" στη Βαγδάτη. Στη χώρα, που μαζική απώλεια ανθρώπων, έχει γίνει ....ρουτίνα. Λες και μιλάμε για ....κοτσύφια.
Δείτε το βιντεο:
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη