29 Μαρ 2009

Αν είσαι Λαρισαίος, θα ξέρεις τον Κόσμο...


Ο «Κόσμος» μετά την επιτυχημένη του πορεία στο Νομό Λάρισας και την καταξίωσή του στη 2η θέση από πλευράς αναγνωσιμότητας, εγκαινιάζει τη νέα ηλεκτρονική του μορφή. Συμπληρώνοντας τρία χρόνια από την έκδοση του πρώτου μας φύλλου (4 Απριλίου 2006), και προσαρμοσμένοι πλέον στις σύγχρονες ανάγκες για γρήγορη ενημέρωση, ανανεώνουμε την παρουσία μας στο διαδίκτυο.

Το kosmoslarissa.gr είναι μια ανοιχτή πύλη (portal) ενημέρωσης, πληροφόρησης, ψυχαγωγίας για τους απανταχού Λαρισαίους αλλά και... για όλους όσους θέλουν να επισκεφτούν τη Λάρισα ή απλά να μάθουν τα νέα της περιοχής.

Με συνεχή ροή τοπικών ειδήσεων καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, δίνει στον αναγνώστη την ευκαιρία να ενημερωθεί γρήγορα και έγκυρα. Βεβαίως οι λάτρεις της έντυπης έκδοσης θα έχουν πάντα τη δυνατότητα να ξεφυλλίζουν την εφημερίδα όπως ακριβώς τυπώνεται στο χαρτί.

Με μια απλή περιήγηση στο kosmoslarissa.gr, ο κάθε επισκέπτης μπορεί ακόμα να βρει ένα πλήθος από χρηστικές πληροφορίες όπως θέσεις εργασίας, πρόγνωση καιρού, εφημερεύοντα φαρμακεία, πρατήρια βενζίνης, εφημερεύον νοσοκομείο, δημοπρασίες, χρηματιστηριακή ενημέρωση, κ.α.

Επίσης έχει τη δυνατότητα να γνωρίσει το Νομό Λάρισας μέσα από φωτογραφίες και video αλλά και να συμμετέχει ενεργά στέλνοντας μας τις απόψεις, τους προβληματισμούς του και γιατί όχι ακόμα και ειδήσεις. Έτσι είμαστε σίγουροι ότι γρήγορα και με τη δική σας συμβολή θα κάνουμε τη φιλοδοξία μας … «Όλη η Πόλη μία Πύλη».

Το kosmoslarissa.gr προσφέρει όμως και σημαντικό βήμα προβολής και διαφήμισης προϊόντων, υπηρεσιών και επιχειρήσεων, αφού όπως δείχνουν όλες οι έρευνες, ο χώρος του διαδικτύου αποτελεί σήμερα την πλέον αναπτυσσόμενη αγορά, με σημαντικά ανταποδοτικά οφέλη για τους διαφημιζόμενους.
www.kosmoslarissa.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη