6 Μαρ 2009

Συλλυπτήρια Στέλιου Παπαθεμελή για τον ήρωα αστυνομικό

Τα συλλυπητήρια του για την δολοφονία του αστυνομικού Μιχάλη Σπανουδάκη από κακοποιό, ζήτησε να μεταφέρει στην αστυνομική οικογένεια από τον Πρόεδρο της ΠΟΑΣΥ κ. Φωτόπουλο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αναγέννησης (και πρώην Υπουργός Δημόσια Τάξης) κ. Στέλιος Παπαθεμελής.
Στην επικοινωνία που είχε ο κ. Παπαθεμελής με τον κ. Φωτόπουλο, αναφέρθηκε στο θάρρος του Μιχάλη Σπανουδάκη, που ενώ ήταν εκτός υπηρεσίας, προχώρησε στην καταδίωξη του ένοπλου ληστή της Τράπεζας Κύπρου. "Ο αστυνομικός Σπανουδάκης, απέδειξε στην ελληνική... κοινωνία πως οι Έλληνες αστυνομικοί αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της, αγωνιζόμενο με αυτοθυσία και αυταπάρνηση για την ασφάλειά της, είτε είναι εν υπηρεσία είτε όχι" υπογράμμισε ο κ. Παπαθεμελης.
Να προσθέσουμε εδώ πως ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αναγέννησης επανέφερε με αφορμή τη δολοφονία του αστυνομικού την πρότασή που είχε υποβάλλει ως Υπουργός Δημόσιας Τάξης το 1994, να τοποθετείται δηλαδή κλωβός ελέγχου μεταλλικών αντικειμένων, στις εισόδους των Τραπεζών. "Δεν μπορεί να συνεχίζεται η προσφορά ανθρωπίνων ζωών στο όνομα του κέρδους" πρόσθεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αναγέννησης, καλώντας για μια ακόμηφορά τις Τράπεζες να προχωρήσουν αμέσως στην εγκατάσταση των κλωβών.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη