3 Απρ 2009

Επιτυχία της αστυνομικής διεύθυνσης Γρεβενών με τους 5 Ρουμάνους κλέφτες


Πέντε ρουμάνοι, που λήστεψαν ένα ημεδαπό τις πρωινές ώρες της 1ης Απριλίου 2009 έπεσαν στα χέρια της Αστυνομίας, μετά από συντονισμένη καταδίωξη.

Ο ημεδαπός εκταμίευσε το ποσό των 52.675 ευρώ από το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στα Γρεβενά και στη συνέχεια μετέβη σε καφέ - αναψυκτήριο, όπου κατά την ολιγόλεπτη εξυπηρέτησή του από υπάλληλο του καταστήματος και ενώ είχε εναποθέσει τη δερμάτινη τσάντα που περιείχε το προαναφερθέν χρηματικό ποσό, σε παρακείμενο τραπέζι, άγνωστοι δράστες την άρπαξαν και επιβαίνοντας σε ΙΧΕ αυτοκίνητο, αναχώρησαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Μετά από συντονισμένες ενέργειες και την άμεση κινητοποίηση της Α.Δ. Γρεβενών προς όλες τις κατευθύνσεις, ακινητοποιήθηκε λίγο μετά τις 9 το πρωί στο 28ο χλμ. της Ε.Ο. Γρεβενών – Ιωαννίνων, ως ύποπτο, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν πέντε Ρουμάνοι υπήκοοι.

Σε γενόμενο έλεγχο στους επιβαίνοντες καθώς και στο εν λόγω όχημα ανευρέθη το χρηματικό ποσό των 46.895 ευρώ και στη συνέχεια προσήχθησαν στο Τ.Α. Γρεβενών, όπου και συνελήφθησαν στα πλαίσια της αυτόφωρης διαδικασίας.

Οι πέντε συλληφθέντες, είχαν παρακολουθήσει τον παθόντα κατά την ανάληψη του χρηματικού ποσού, από την Τράπεζα και άρπαξαν την τσάντα που τα είχε τοποθετήσει. Οι με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών. Το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό παραδόθηκε στον παθόντα.
Πηγή: greveniotis.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη