4 Απρ 2009

Νηφάλιες σκέψεις μετά την επίθεση στους μπάτσους, Μέρος Β΄


ΤΟ Α' μέρος, εδώ>>>

Συζητώντας με φίλες που ζουν σε περιοχή της Θεσσαλονίκης με αυξημένη παραβατικότητα συνειδητοποίησα πώς τα μέτρα αστυνόμευσης που πρότεινα στο blog σας ήταν ελλιπή. Γι' αυτό εμπλουτίζω την πρότασή μου:
1. Αν ένας ο μπάτσος/γουρούνι/δολοφόνος καταλάβει πως έχει απέναντί του πολίτες που έχουν προχωρήσει σε άνομες ενέργειες, αφού πρώτα αναλογισθεί τα κοινωνικά αίτια που τους οδήγησαν σε αυτές τις οριακές επιλογές, να προσπαθήσει να τους ακινητοποιήσει με την τεχνική της ύπνωσης κοιτάζοντας τους επίμονα στα μάτια.
2. Αν αυτό δεν πιάσει να έχει το δικαίωμα να ασκήσει εναντίον τους λαβές κούνγ-φου, ζίου-ζίτσου ή Μπρούς-Λι αφού πρώτα πάρει τηλεφωνικώς έγκριση από τον υπεύθυνο υπουργό. Αν τα χρονικά περιθώρια το επιτρέπουν καλό είναι για την έγκριση να συνεδριάζει το ΚΥΣΕΑ.
3. Σε περίπτωση που ο αντίπαλος του μπάτσου/γουρουνιού/δολοφόνου κάνει κάποια κακή πράξη, π.χ. πυροβολήσει εναντίον του, τότε αυτός να εφαρμόσει τις κινήσεις του Νίο (αυτός βρε στο Matrix που απέφευγε τις σφαίρες) και έτσι να μπορεί να αντιδράσει με λαβές κούνγκ-φου κ.τ.λ., προσέχοντας πάντα η βία που θα εξασκήσει να μην είναι υπέρμετρη αλλά κατά αναλογία.
Όταν ένας μπάτσος/γουρούνι/δολοφόνος πάει να ελέγξει κάποιον και πεταχτεί αυθόρμητα κάποια αγανακτισμένη κυρία που λατρεύει το Indymedia και αρχίσει τα μπινελίκια κατά της θηριώδους κρατικής καταστολής που ως γνωστόν έχει πάρει ανησυχητικές διαστάσεις, μπορεί να προχωρεί στις εξής ενέργειες:
1. Να ζητήσει συγνώμη για την ύπαρξη της αστυνομίας και να δώσει το λόγο της τιμής του πώς θα εισηγηθεί στο σωματείο του την υποβολή πρότασης προς την κυβέρνηση για κατάργηση των βάρβαρων δυνάμεων καταστολής.
2. Σε περίπτωση που η κυβέρνηση κωφεύσει, να επανέλθει το σωματείο του με πρόταση κατάργησης της οπλοφορίας των αστυνομικών έτσι ώστε να μην καταπατούνται τα ανθρώπινα δικαιώματα κάποιων πολιτών που νιώθουν πώς απειλούνται και δεν μπορούν με την άνεσή τους να τους πυροβολούν στο κεφάλι όπως έγινε στην Κυψέλη.

Αριάδνη (χωρίς το μίτο της)
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη