11 Απρ 2009

Θα βάλετε βόμβες και στην Ανάσταση;


ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΔΙΠΛΑΝΗ ΕΙΚΟΝΑ.

ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ, ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΣΚΑΕΙ ΜΙΑ ΒΟΜΒΑ!
ΑΚΡΙΒΩΣ, ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ !!!
Και τώρα, αντί να καταφεύγετε σε ξεκούραστους αφορισμούς για κουκουλοφόρους, σκεφτείται, πόσο τρομερό πράγμα, θα ήταν κάτι τέτοιο.
Και σκεφτείτε με την ησυχία σας, γιατί δεν ξεσκεπάσαμε ποτέ καμιά κουκούλα; Μη βιάζεστε. Εχετε χρόνο. Συγκεντρωθείτε και επικεντρωθείτε σε ένα μόνο σημείο: Εδώ κοντεύουμε να σπάσουμε όλα τα ρεκόρ εγκληματικότητας, με πρωτοφανείς ενέργειες, που διαλύουν την κοινωνία, κυριολεκτικά και όχι μεταφορικά. Τι παιγνίδια παίζουν κάποιοι ; Γιατί, δεν είναι τόσο άχρηστοι, όσο νομίζετε !
Και επειδή, εμείς έχουμε το θλιβερό προνόμιο να ξέρουμε......αφήστε το....δεν μπορείτε να φανταστείτε τι γίνετε....και ...καλύτερα....καλύτερα να μη ξέρεις.....
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ www.olympia.gr
Μετά την καταστροφή του εορταστικού κλίματος των Χριστουγέννων, το καπιταλιστικό παρακράτος στράφηκε στην δημιουργία τρόμου εν όψει της Ανάστασης. Αναζητείται βέβαια το "θύμα" για να αποκτήσουν το απαραίτητο λαϊκό έρεισμα οι φασιστικής έμπνευσης μεθοδεύσεις.

Ανεξάρτητα από την θρησκευτικότητα η πίστη καθενός, η εαρινή περιοδος ιδιαίτερα στην Ελλάδα χαρακτηρίζεται εδώ και χιλιετίες από το εορταστικό κλίμα - απόδοση τιμής στην αναγέννηση της φύσης. Η σημερινή θεσμοθέτηση ταυτίζεται με τις εορταστικές εκδηλώσεις της Μεγάλης Εβδομάδας που καταλήγουν στην Ανάσταση. Είναι η μόνη περίοδος του έτους που οι εκκλησίες γίνονται σημείο συνάντησης της κοινωνίας. Οι εξουσιαστικοί σχεδιασμοί στοχεύουν στην αποσύνθεση της κοινωνικής αλληλεγγύης και σύμπνοιας όπως αυτή σφυρηλατείται (έστω και υποσυνείδητα) μέσω του κοινού εορτασμού. Στόχος λοιπόν οι εκκλησίες, ακριβώς πριν την έναρξη της Μεγάλης Εβδομάδας.

Αυτός ακριβώς ήταν και ο σκοπός των "επιχειρήσεων" την περίοδο των Χριστουγέννων, ακριβώς πέριξ και επιτόπου του πλαστικού Ελάτου της πλατείας Συντάγματος που για πρώτη φορά μετά από χρόνια ερήμωσε αφήνοντας μια εικόνα μιζέριας και φοβίας. Πάντα με κεντρικό σχεδιασμό.

Η διάρρηξη των κοινωνικών δεσμών αποσκοπεί στην αποδυνάμωση της όποιας λαϊκής αντίδρασης σε εξουσιαστικά σχέδια είτε αυτά είναι επιβουλές ξένων δυνάμεων ή κατασταλτικοί σχεδιασμοί κρατικών μηχανισμών.

Σε κάθε περίπτωση ο λαός οφείλει να αντιδράσει άμεσα αυτή την φορά, τραβώντας την παρακρατική κουκούλα. Έστω και αν ξεριζώσει το κεφάλι που κρύβεται πίσω από αυτή.
http://www.olympia.gr/
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη