1 Απρ 2009

Συνεδρίαση ΚΥΣΕΑ: Μα είστε τόσο άχρηστοι;;;



Εξαγγελία νούμερο 435.546.874.589.567.345.983.345.987.456.789.


....
ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ:
α. ή είναι πολύ άχρηστοι ή
β. είναι πολύ άχρηστοι !


Μετά από τόσα που έγιναν, μετά από τόση ξεφτίλα, που υπέστη ο θίασος της Ελληνικής Αστυνομίας, το ΚΥΣΕΑ εξήγγειλε (πόσες φορές θα σας το πούμε ρε να μην εξαγγέλετε αλλά να πράττετε χωρίς τυμπανουκρουσίες), την ενίσχυση της αστυνομίας. Πόσες φορές εξαγγείλατε κάτι και βαρέθηκαν να ξύνουν τους όρχεις του, χλευάζοντας τις εξαγγελίες σας οι "αναρχικοί";
Πότε θα βουλώσετε το στόμα σας και θα σηκώσετε το χέρι σας να κάνετε κάτι, εκτός από το να εξαγγέλετε;

Ως συμπλήρωμα στην ανοησία, εξήγγειλαν και τη χρήση καμερών. Τη γνωστή παλιά καραμέλα.

Μα, ρε άχρηστοι: ας πούμε ότι έχουμε ένα εκατομμύριο κάμερες. Ποια η χρησιμότητά τους; Οι βανδαλισμοί στο Κολωνάκι, θα είχαν αποφευχθεί; Αφού εκεί υπήρχαν αστυνομικά μάτια, που έβλεπαν. Το πρόβλημα είναι ότι δεν βλέπετε ή ότι δεν μπορείτε να επέμβετε;

Σε τι θα χρησιμεύσουν οι κάμερες; Πάντως σε τίποτε σε σχέση με τους κουκουλοφόρους, τους τσαντάκηδες, του μικροεγκληματίες, όλα αυτά που ανησυχούν τον κόσμο.

Μάλλον, επιβεβαιώνετε, ότι εσείς εκτρέφετε το φαινόμενο των κουκουλοφόρων, ώστε να περάσετε προσχηματικά τη λειτουργία καμερών για την παρακολούθηση του μαζικού κινήματος και όχι των εγκληματιών.

Χέστηκε ο τσαντάκιας, με το κλεμμένο παπάκι και το κράνος στο κεφάλι, αν έχει κάμερες....

Το είπαμε εκατομμύριες φορές: από ιδέες και μεγάλα μυαλιά, γεμάτη η Ελλάδα. Ο άνθρωπος που θα πιάσει από το σβέρκο τον κακοποιό λείπει.

Και αυτόν δεν τον αντικαθιστούν οι κάμερες.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη