9 Απρ 2009

Γκαζάκια σε εκκλησίες

Αναμενόμενα τέτοια χτυπήματα, πριν το Πάσχα. Αλλά επιτέλους δουλεύουν τα κατάλληλα μηχανήματα στην ΕΥΠ. Μαθαίνουμε ότι κάποιους νεαρούς, φανατικούς του διαδικτύου, τους περιμένουν πολύ δυσάρεστες εκπλήξεις ! Οι "συμμαχοι", μας πούλησαν ένα μηχάνημα ...μούρλια! Σαρώνει όλη τη μπλογόσφαιρα κι ότι e-mail και SMS κινείται και τα συσχετίζει σε δευτερόλεπτα, με ip, dns, hosts, accounts, users, passes ...και τι νούμερο παπούτσια φορούσες εσύ που μας άφησες σχόλιο όταν ήσουν στο νηπιαγωγείο, φίλε αναγνώστη. Ανωνυμία τέλος. Να το ξέρετε. Αλλά αυτό ΔΕΝ μας επηρεάζει. Θα συνεχίσουμε να γράφουμε και να τα χώνουμε εκεί που πρέπει....
Το ξέρω στρατηγέ μου, ότι μας εντοπίσατε, μόλις γράψαμε ότι παραβιάσατε τη λεωφορειολωρίδα. Αλλά, αν τολμάτε, κάντε μας μήνυση! Εσείς θα γίνετε ρεζίλι. Εμείς το πολύ πολύ να φάμε 20 μερούλες, προς 10 ευρώ τη μέρα. Σιγά τα αβγά.....

Συντονισμένο "χτύπημα" με αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς το μεσημέρι της Πέμπτης σε εκκλησίες στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη.
Μετά από προειδοποιητικό τηλεφώνημα στην εφημερίδα "Ελευθεροτυπία", στον εσωτερικό χώρο της Ιεράς Μητρόπολης Αθηνών βρέθηκε ένα 4λιτρο μπιτόνι βενζίνης, 3 γκαζάκια, χαρτιά και ένα ρολόι, που ήταν τοποθετημένα σε ένα σάκο. Τον μηχανισμό -ο οποίος δεν εξερράγη- παρέλαβαν και εξετάζουν άντρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών.
Σχεδόν ταυτόχρονα με το προειδοποιητικό τηλεφώνημα για τη Μητρόπολη, λίγο μετά τις 14.00, παρόμοιος μηχανισμός εξερράγη μέσα στον ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας, στον Πειραιά. Τον μηχανισμό αποτελούσαν 6 γκαζάκια, ένα μπιτόνι βενζίνης και ένα ρολόι και από την έκρηξή του προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές, ενώ δεν κινδύνευσαν πιστοί.
Σημειώνεται ότι τα ρολόγια που υπήρχαν και στους δύο ωρολογιακούς μηχανισμούς έδειχναν 15.40, αλλά δεν ήταν συνδεδεμένα με τον εκρηκτικό μηχανισμό.
Στη Θεσσαλονίκη, μετά από προειδοποιητικό τηλεφώνημα στον τηλεοπτικό σταθμό Alter στις 13.40, εντοπίστηκαν -χωρίς να έχουν εκραγεί- αυτοσχέδιοι εκρηκτικοί μηχανισμοί στους ιερούς ναούς του Αγίου Δημητρίου και της Αγίας Σοφίας.
Μέχρι στιγμής, δεν έχει υπάρξει ανάληψη ευθύνης από καμία οργάνωση.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Υ.Γ. Το πρωί τι λέγαμε; Έκαψαν με μολότοφ Ελληνική εκκλησία Κοίτα σύμπτωση!

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη