4 Μαΐ 2009

Η σύνοδος της λέσχης Μπίλντερμπερκ στην Αθήνα (14-16 Μαϊου)


Μέχρι τώρα η αναφορά στη λέσχη Bilderberg, ήταν περίπου "συνομωσιολογική γραφικότητα". Τα σχετικά σχόλια και οι ειδήσεις απουσίαζαν από τα mainstream media.

Η εξάπλωση του διαδικτύου και η συνακόλουθη διάδοση της γνώσης όμως, επέβαλλαν και στα "μεγάλα" Μ.Μ.Ε. να ασχοληθούν σοβαρά και δημοσιογραφικά με το θέμα.

Για μας, το συγκεκριμένο club, δεν έχει τίποτε το τρομερό και συνομωσιολογικό. Είναι μια απλή προσπάθεια κάποιας οικονομικής ελίτ, να διατηρήσει τα κεκτημένα.

Έτσι, συγκαλεί κάθε χρόνο, προβεβλημένους "ανθρώπους κλειδιά", από τις δυτικές χώρες, οι οποίοι αισθανόμενοι ότι τους περιποιούν τίτλο τιμής, με την πρόσκληση, ανταποδίδουν αργότερα "δουλικά" τη "χάρη" που τους έκαναν οι τραπεζίτες, να τους χαρίσουν ένα πολυτελές τριήμερο, σε ακριβά ξενοδοχεία.

Στο χθεσινό "ΕΘΝΟΣ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ", υπάρχει ένα ενδιαφέρον δημοσίευμα, που απομυθοποιεί τη συγκεκριμένη συγκέντρωση ...λαπάδων.

Όσα περισσότερο γράφονται, τόσο περισσότερο θα ξεδιαλύνει η (σκόπιμη) εκφοβιστική ομίχλη, που καλύπτει και δίνει μυθικές διαστάσεις στο γεγονός της πλάκας.

Το πολύ ενδιαφέρον είναι ότι οι ανήσυχοι Έλληνες ερευνητές ρεπόρτερς, δε μασάνε σε τέτοια παραμυθάκια. Φανταζόμαστε ότι οι Τριανταφυλλόπουλοι, Κακαουνάκηδες κ.λ.π. δεν θα πτοηθούν από τα μέτρα ασφαλείας και όλο και κάποια "κρυφή κάμερα" θα στήσουν, ενώ οι "κοινωνικοί ρεπόρτερς", όπως ..Εσπρέσσο, Αποκαλυπτικοί, Star, Παπαγιάννηδες, Χίοι κ.λ.π. θα εμβαθύνουν στις ενδυματολογικές επιλογές και θα μπουν στα ενδότερα της σύναξης, χαρίζοντάς μας πληροφορίες, όπως αν και ποιός από τους "μεγιστάνες" έκανε σεξ, αν του σηκώνεται του Ρότσιλντ, πόσα Viagra καταναλώθηκαν, αν "καμάκωσε" κανείς την Αννούλα Διαμαντοπούλου κ.λ.π. Περιμένουμε πολλά, από τους Έλληνες ρεπόρτερς !

Απομυθοποιώντας πλήρως, όλη αυτή την καταγέλαστη μπούρδα, που εξέθρεψε γενιές και γενιές, με μυστήριο, σασπένς, διεθνείς συνομωσίες και άλλα εξόχως μπουρδολογικά .

Καιρός είναι να σταματήσουν οι Έλληνες πολιτικοί (Μητσοτάκης, Μπακογιάννη, Καραμανλής, Παπανδρέου, Αλογοσκούφης, Διαμαντοπούλου κ.λ.π.) να συνεγαλέζονται με επιχειρηματίες, που ονειρεύονται "έλεγχο των μαζών", αλλά δεν μπορούν να ελέγξουν τη μασέλα τους....

Στείλτε τους παππούδες για κανένα χαμομηλάκι και ασχοληθείτε με αυτούς που σας αναδεικνύουν: τους ψηφοφόρους σας, τον Έλληνα πολίτη.
Διαβάστε το σχετικό στο ΕΘΝΟΣ>>>
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη