15 Μαΐ 2009

Επιτέλους, κάποιος πολιτικός τοποθετήθηκε για τα χάλια του Θεαγένειου

Βέβαια, δεν αποφασίζει ο Υπουργός Μακεδονίας-Θράκης, για τις προσλήψεις, αλλά τουλάχιστον είναι ο πρώτος, που μίλησε ειδικά για τη Β.Ελλάδα και ειδικότερα για το Θεαγένειο, το πιό άθλιο νοσοκομείο της Ευρώπης.
Πάνω από 5.000 προσλήψεις το καλοκαίρι στα νοσοκομεία

Δηλώσεις Στ. Καλαφάτη για προσλήψεις στα νοσοκομεία της Β. Ελλάδας.
Στις προσπάθειες της κυβέρνησης για την κάλυψη κενών θέσεων στα νοσοκομεία αναφέρθηκε, κληθείς να σχολιάσει τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στο «Θεαγένειο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο» της Θεσσαλονίκης, ο υπουργός Μακεδονίας - Θράκης, Σταύρος Καλαφάτης.
Ο κ. Καλαφάτης συμπλήρωσε ότι όσον αφορά τις νέες προσλήψεις θα καταβληθεί προσπάθεια από το υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης, ώστε να δοθεί προτεραιότητα «στη Βόρεια Ελλάδα και κυρίως στο Θεαγένειο».
«Πάνω από τρεις χιλιάδες προσλήψεις νοσηλευτικού προσωπικού και 2.000 προσλήψεις ιατρών θα πραγματοποιηθούν μέσα στο καλοκαίρι σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας, συμφώνα με τον νέο νόμο που τίθεται σε ισχύ» τόνισε ο υπουργός και συμπλήρωσε: «Αυτό σημαίνει, ότι μέσα στο καλοκαίρι θα ενταθούν και οι πιέσεις του υπουργείου Μακεδονίας - Θράκης προς το υπουργείο Υγείας, με την ηγεσία του οποίου έχουμε άριστη συνεργασία, για να μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε νοσοκομεία της Β. Ελλάδας με όσο γίνεται μεγαλύτερο αριθμό ατόμων σε επίπεδο νοσηλευτικού προσωπικού και σε επίπεδο γιατρών».
www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ
Υ.Γ. 1. Σταύρο, σε αυτό το blog δεν ξεχνάμε! Αν δεν γίνουν οι προσλήψεις με "προτεραιότητα στη Βόρεια Ελλάδα και κυρίως στο Θεαγένειο", όπως είπες, μέχρι τις 30/9/2009, θεωρούμε αυτονόητο, ότι θα παραιτηθείς, χωρίς φραστικές περικοκλάδες και ψευτοδικαιολογίες !
2. Για να μην αδικούμε την πραγματικότητα: τα χάλια των νοσοκομείων δεν οφείλονται μόνο στην έλλειψη προσωπικού, αλλά και στο γεγονός, ότι, μέρος του υπάρχοντος προσωπικού, πάσχει από οξεία τεμπελίτιδα. Το τι σαπιοκοιλιά και τεμπελχανείο σέρνει το ...μονίμως κουρασμένο τεμπελοκουφάρι του, δεν περιγράφεται....Έχετε και υποχρεώσεις φίλοι εργαζόμενοι, μια από τις οποίες είναι να ...δουλεύετε! (μιλάμε για το 20% των εργαζομένων, το οποίο είναι για κλωτσιές. Το υπόλοιπο 80% είναι άξιο συγχαρητηρίων). Τέρμα τα μισόλογα. Ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του. Δεν υπάρχουν περιθώρια για κηφήνες. Αρκετά πλήρωσαν τους κηφήνες οι έλληνες πολίτες. Δρόμο. Τώρα.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη