10 Μαΐ 2009

Αλήθεια, πώς έρχονται τα παιδιά στον κόσμο;


Γιώργος και Αννα) Αλήθεια, πώς έρχονται τα παιδιά στον κόσμο; Με ποιο τρόπο ήρθαμε κι εμείς;

(Ιβάν) Εχω μία θαυμάσια ιδέα. Τι καλύτερο από το να σας εξηγήσουμε πώς γεννιούνται τα παιδιά και να σας δείξουμε φωτογραφίες από το δικό σας ερχομό!

(Ιρμα) Πολύ καλή ιδέα! Επιστρέφω σε ένα λεπτό. Μη φύγει κανείς. Ερχεται η Ιρμα και... φέρνει το άλμπουμ με τις φωτογραφίες της οικογένειας:
(Μαμά) Σε αυτή τη φωτογραφία είμαι έγκυος σε σένα Γιώργο, σε είχα στην κοιλίτσα μου.(Γιώργος) Δηλαδή;

(Μαμά) Οταν η μαμά και ο μπαμπάς ενωθούν, ζευγαρώσουν, τότε το σπερματοζωάριο από τους όρχεις του μπαμπά συναντάει το ωάριο από τις ωοθήκες της μαμάς. Από τη συνάντηση αυτή θα σχηματισθεί το έμβρυο, όπως ονομάζεται το μωράκι στη μήτρα της μαμάς.(Μπαμπάς) Το έμβρυο φωλιάζει μέσα στη μήτρα της μαμάς, όπου μεγαλώνει για 9 μήνες, με τροφή που παίρνει από τη μητέρα του.

(Μαμά) Οταν περάσανε οι 9 μήνες, είχες μεγαλώσει αρκετά ώστε να μπορείς να ζήσεις μόνος σου. Πήγαμε, λοιπόν, στο μαιευτήριο, όπου με τη βοήθεια του γιατρού γεννήθηκες.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ τα τετράδια του μαθητή από τον Θάνο Ασκητή, με τίτλο «Σεξουαλική αγωγή και διαφυλικές σχέσεις», εξηγούν στα παιδιά την ανατομία του σώματος, τη φυσιολογία της σεξουαλικής πράξης και το νόημα της οικογένειας με εικονογραφημένες ιστορίες. Σε αυτές πρωταγωνιστούν δύο αδέλφια (Γιώργος, Αννα, με τους γονείς τους) και δύο σκυλάκια (Ιβάν, Ιρμα), που μαζί με τους γονείς μεταφέρουν τη γνώση στα παιδιά.Το τετράδιο για τις ηλικίες 6-8 ετών είναι πιο απλοϊκό, ενώ το τετράδιο για ηλικίες από 9 έως 12 ετών εμπεριέχει περισσότερα στοιχεία Βιολογίας.

σχετικό άρθρο για το θέμα, το οποίο ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να αντιμετωπίζεται ως μια ακόμη ευκαιρία για "πικάντικες" αναφορές σε πρωινομεσημεριανάδικα, αλλά με τη δέουσα σοβαρότητα.

ΜΑΚΡΙΑ οι ασόβαρες τηλεοπτικές εκπομπές, που μόνο σύγχυση θα προκαλέσουν.
Μ-Α-Κ-Ρ-Ι-Α ! Αντισταθείτε στον πειρασμό!
....
To θέμα έχει ο Ελεύθερος Τύπος και μας το υπέδειξε το
στο οποίο υπάρχει σχετικό άρθρο.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη