10 Μαΐ 2009

Η ΑΘΛΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛΙΚΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

Την ώρα που στην Ελλάδα οι διάφοροι Βερέμηδες, οι Γιαννουλόπουλοι, οι Ρεπούσηδες και φυσικά οι …βοηθοί τους πολιτικοί της ομάδας Γιαννάκου, προσπαθούν με νύχια και με δόντια να αποδομήσουν τον πατριωτισμό από τα σχολικά βιβλία του δημοτικού, του γυμνασίου, του λυκείου και του πανεπιστημίου, την ίδια ώρα στην απέναντι πλευρά του Αιγαίου, οι Τούρκοι συνάδελφοί τους παραποιούν την ιστορική αλήθεια, τη διαστρεβλώνουν και της βάζουν να φορά τη μάσκα του... τουρκικού εθνικιστικού ιμπεριαλισμού!

Η μάχη των Δαρδανελίων (Τσανάκαλε) του 1915, είναι ένα ακόμη ζωντανό παράδειγμα της απίστευτης ναζιστικού τύπου προπαγάνδας που ασκούν οι νεοκεμαλιστές στα τουρκικά σχολικά βιβλία και ακόμη χειρότερα που την προωθούν οι πιστοί οπαδοί τους αρχηγοί της τουρκόφιλης μουσουλμανικής μειονότητας στη Θράκη μας!

Αντί λοιπόν της ιστορικής αλήθειας, σύμφωνα με την οποία ο Γερμανικός στρατός βοήθησε τα μέγιστα και κατεύθυνε τους τούρκους του Κεμάλ στη μεγάλη τους νίκη κατά των ενωμένων Άγγλων, Γάλλων, Νεοζηλανδών και των άλλων συμμάχων τους το 1915, τα τουρκικά σχολικά βιβλία και ο τουρκικός εθνικισμός τα άλλαξε όλα αυτά, τα παραποίησε και σήμερα το 2009 διδάσκει ότι μόνος του ο μεγάλος ηγέτης Κεμάλ, ο πατέρας του έθνους και τα λοιπά, με τις μεγάλες του ικανότητες – που είχε αλλά όχι και ότι τα έκανε όλα μόνος του-οδήγησε τους ήρωες τούρκους στρατιώτες στην περήφανη νίκη!

Ε εντάξει υπήρχαν και κάποιοι ελάχιστοι Γερμανοί φίλοι μας τότε που ….παρακολουθούσαν από μακριά!!!

Και φυσικά υπήρξαν πολλοί χριστιανικοί τάφοι Γερμανών στρατιωτών και αξιωματικών δίπλα σε εκείνους των μουσουλμάνων τούρκων.

Και γράφω υπήρξαν, διότι απλά όλα αυτά τα χρόνια ο τυφλός τουρκικός ….χρόνος, διέλυσε τους σταυρούς, εξαφάνισε τους τάφους και άφησε μόνο τους ….μουσουλμανικούς στα στρατιωτικά νεκροταφεία της μάχης της Καλλίπολης.

Ευτυχώς όμως οι Γερμανοί κράτησαν …πολλές φωτογραφίες, έγραψαν βιβλία με τα πραγματικά στοιχεία και οι ….συνάδελφοί τους τούρκοι επιστήμονες, μένουν έκθετοι με την απίστευτη συμπεριφορά τους.

Γερμανοί στρατηγοί και αξιωματικοί, έγιναν τούρκοι μπέηδες μέσα σε μια νύχτα και ονόματα γερμανικών πλοίων όπως το ‘Γκέμπεν’ έγιναν….’Γιαβούζ Σουλτάν Σελίμ’!!!

Επίσης αξίζει να αναφέρω, ότι πολλοί Αρμένιοι και Έλληνες που υπηρέτησαν στον τουρκικό στρατό και πολέμησαν μαζί με τους τούρκους στη μάχη της Καλλίπολης….εξαφανίστηκαν! Ευτυχώς οι Γερμανοί πάλι κράτησαν στα αρχεία τους μαρτυρίες, που βεβαιώνουν ότι υπήρξαν Έλληνες γιατροί ιδίως αλλά και Αρμένιοι στον Οθωμανικό στρατό.

Κάθε χρόνο στην Τουρκία γίνονται οι …γνωστές εκδηλώσεις τιμής και μνήμης της μάχης της Καλλίπολης και κάθε χρόνο αρκετά λεωφορεία με τουρκόφιλους μουσουλμάνους από την Κομοτηνή και την Ξάνθη, πηγαίνουν για προσκύνημα.

Εκεί μαθαίνουν από την τουρκική προπαγάνδα για το μεγαλείο του τουρκικού λαού που νίκησε αβοήθητο τον ενωμένο παγκόσμιο στρατό των εχθρών και τους αποκρύπτεται η αλήθεια για τον τεράστιο ρόλο του γερμανικού στρατού.

Εκεί μαθαίνουν για τους αδύναμους Έλληνες και την υπεροχή των Τούρκων.

Εκεί δηλητηριάζονται οι ευαίσθητες νέες ψυχές, με μίσος κατά των Ελλήνων…

Δυστυχώς.

Μήπως κύριε Περιφερειάρχη Θράκης Δημήτρη Σταμάτη, του χρόνου το Μάρτιο, με τη συνεργασία της Γερμανικής πρεσβείας στην Αθήνα, θα έπρεπε να οργανώσετε στην Κομοτηνή και την Ξάνθη, ενημερωτικές ημερίδες για τη μάχη της ….Καλλίπολης;

Μήπως;

Για να μάθουν και οι φίλοι των Τούρκων στην Ελλάδα την αλήθεια, από τους ίδιους τους ….Γερμανούς!

Με ντοκουμέντα και όχι με λόγια του αέρα.

Και μετά ας φάμε και ας πιούμε όλοι αγκαλιά για να ξορκίσουμε το κακό και να μιλήσουμε για ….ΕΙΡΗΝΗ, για αγωγούς και άλλα τέτοια ωραία.

Αναστάσιος Καζαντζίδης
Εκπαιδευτικός-αρθρογράφος
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη