15 Μαΐ 2009

Βαλκανική διάσκεψη των "Πράσινων" σήμερα στη Θεσσαλονίκη


Το σχετικό δελτίο τύπου, βρίσκεται στο site των "Οικολόγων-Πράσινων", εδώ>>> και αναφερει για την ακρίβεια:

Στη Συνδιάσκεψη θα συμμετάσχουν τα Πράσινα κόμματα από την Αλβανία, τη Βουλγαρία, τη Σερβία, τη Βοσνία, τη FYROΜ, την Κροατία, τη Σλοβενία, τη Ρουμανία, την Τουρκία και την Κύπρο. Στη Συνδιάσκεψη θα συμμετέχουν και ειδικοί επιστήμονες και στελέχη των Ευρωπαίων Πράσινων.

Αυτά για να μην κατηγορούνται αδίκως κάποιοι.

Σας το είπαμε: δεν παίζουμε κομματικά παιχνίδια, ήμαστε, είμαστε και θα είμαστε έντιμοι απέναντί σας. Δεν θέλουμε να φορτώνουμε στον Μιχάλη Τρεμόπουλο τη λέξη "Μακεδονία" για τα Σκόπια, γιατί απλά, ο άνθρωπος δεν την είπε ποτέ ! Πώς λοιπόν να τον αδικήσουμε;

Μπορείτε να το διαπιστώσετε άλλωστε και ιδίοις όμμασι...εδώ>>>

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ:

Στόχος μας είναι να δημιουργηθούν μόνιμες γέφυρες επικοινωνίας και διαλόγου μεταξύ των... κοινωνιών που θα διασφαλίζουν την ειρήνη και θα εξασφαλίζουν την πράσινη ανάπτυξη και ευημερία, δηλώνουν οι Οικολόγοι Πράσινοι με αφορμή τη βαλκανική συνδιάσκεψη που αρχίζει σήμερα (15-16) στη Θεσσαλονίκη.
«Κεντρικό θέμα μας είναι ο διάλογος Ανατολής - Δύσης στο πλαίσιο του οποίου θα γίνει διεξοδική συζήτηση για την οικονομική κρίση και το αδιέξοδο που προκαλείται στην ευαίσθητη περιοχή των Βαλκανίων», είπε ο Μιχ. Τρεμόπουλος, επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου του κόμματος.
Θα συμμετέχουν ο Juan Behreyd, γραμματέας του Ευρωπαϊκού Πράσινου Κόμματος, ο Anne de Boer, συντονιστής του προγράμματος «Πράσινος διάλογος Ανατολής - Δύσης», η Bart Snels, μέλος των Ολλανδών Πρασίνων και διευθυντής του επιστημονικού ινστιτούτου του κόμματος.
Επίσης, παίρνουν μέρος εκπρόσωποι από τα Πράσινα Κόμματα της Ελλάδας, της Αλβανίας, της Βουλγαρίας, της Σερβίας, της Βοσνίας, της FYROM, της Κροατίας, της Σλοβενίας, της Ρουμανίας και της Τουρκίας.
Το βράδυ θα ακολουθήσει συναυλία στην οποία συμμετέχουν οι Ross Daly, Ν. Μαυρουδής, Θ. Παπακωνσταντίνου και άλλοι μουσικοί. Παρουσιάζει ο Αντ. Καφετζόπουλος.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη