15 Μαΐ 2009

FYROM FM Milososki meets with Swedish counterpart Carl Bildt

Διαβάζουμε στα FYROMιανά ειδησιογραφικά μέσα για τη συνάντηση του Σουηδού ΥΠ.ΕΞ. Καρλ Μπιλντ με τον Αντόνιο Μιλοσόσκι. Ο Μιλοσόσκι γυρίζοντας στα Σκόπια, δήλωσε στις εφημερίδες της πατρίδας του, ότι ο Σουηδός Υπουργός ενθαρρύνει την ένταξη της "Μακεδονίας" στο ΝΑΤΟ και κυριως στην Ε.Ε. και παρουσίασε την επίσκεψή του, ως πολύ σημαντική. Εν τω μεταξύ ο Μπιλντ τον είδε 2-3 λεπτά, μαζί με άλλους 3 Υπ.Εξ.
Αλλά, επειδή ο Μπίλτ είναι ...γνωστός, είπαμε μήπως έκανε το λάθος, μετά από όσα του στείλαμε σε e-mail (του κάναμε ένα αυστηρό μάθημα ιστορίας εις άπταιστον Αγγλικήν, με ολίγα "Γαλλικά", ως "συνάδελφοι" -ο Bildt, εκτός από π.πρωθυπουργός και σήμερα Υπουργός, είναι και διάσημος blogger!).

Στο site όμως του Υπουργείου Εξωτερικών της Σουηδίας, δε μιλάνε πουθενά για "Μακεδονία". FYROM τους ανεβάζουν FYROM τους κατεβάζουν. Άψογοι επιτέλους οι Σουηδοί.

Οπότε δύο τινά συμβαίνουν:

1. Ή θυμήθηκε τα μπινελίκια, στο e-mail μας ή
2. (το πολύ πιθανότερο) υπέκυψε στη γοητεία της Ντόρας, μιά μέρα πριν.

Η σημειολογία είναι καλή για τη Ντόρα. Τον Μπιλντ τον είδε πρώτα η Ντόρα και μετά ο Αντόνιο Βουλγαρόσοσκι. Οπότε απέφυγες το κράξιμο Ντόρα ! Εύγε!


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη