ΣΤΙΣ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ ΟΛΟΙ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ!

18 Ιουν 2009

Επειδή ο κόμπος έφτασε στο χτένι με την κυρία αυτή.
Επειδή η εξωτερική μας πολιτική έχει μετατραπεί σε offshore εταιρεία με έδρα τον εξωτικό παράδεισο των Σκοπίων.
Επειδή οι πολιτικοί μας δεν καταλαβαίνουν τίποτε άλλο παρά μόνο τη...μούτζα.

Κάνω τις παρακάτω προτάσεις προς όλους όσους νοιάζονται ακόμη:

1) Να κάνουμε όλες εκείνες τις απαραίτητες ...τουριστικές κινήσεις, έτσι ώστε να κινητοποιήσουμε τους κατοίκους της Κέρκυρας κατά της απόφασης της Ντόρας!
Αυτή η ενέργεια δικαιολογείται, επειδή...

πρώτο το κομμάτι αυτό της Ελλάδας σχεδιάζει να στραφεί εναντίον της Μακεδονίας. Άρα νομιμοποιούμαστε να πάρουμε προληπτικά μέτρα. Εκτός κι αν οι ίδιοι ΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΚΕΡΚΥΡΑΙΟΙ αντιδράσουν με κινητοποιήσεις και αποτρέψουν την επερχόμενη ξευτίλα. Όπως απέδειξαν τον ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ με την ψήφο τους, όταν έστειλαν να ιδιωτεύσει τον κύριο Γεωργιάδη, εκείνον τον πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας που είχε χαρακτηρίσει ως ΜΠΟΥΡΔΕΣ τις ευαισθησίες των Μακεδόνων....όπως θυμάστε όλοι.
2) Να ναυλώσει η μητρόπολη Θεσσαλονίκης τουριστικά λεωφορεία με προορισμό το αεροδρόμιο της Κέρκυρας, έτσι ώστε να εμποδιστεί η προσγείωση του προκλητικού Αντόνιο Μιλόσοσκι με το κατάπτυστο σήμα στο αεροπλάνο που θα τον μεταφέρει.
3) Ο νομαρχης Θεσσαλονίκης και ο δήμαρχος να σταθούν και αυτοί δίπλα στην προσπάθεια αυτή, δίνοντας το παράδειγμα με την ...παρουσία τους ως μπροστάρηδες των κινητοποιήσεων!

4) Και τέλος να νοικιάσουμε και ένα jcb για καλό και για κακό...

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΞΕΥΤΙΛΑ ΡΕ ΝΤΟΡΑ
ΦΤΑΝΕΙ.

Να σηκωθούμε απο τα ντιβάνια, τις καρέκλες και τις ξαπλώστρες της παραλίας και να πάμε όλοι...ΚΕΡΚΥΡΑ
Share

3 σχόλια:

 1. όχι και Ντόρα κύριοι

  Φτάνει πια η ξευτίλα σας κα Μπακογιάννη λέει ο κόσμος.

  Ορίστε μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ο κόσμος λέει εθνική μειοδότρια..... κε 'Αρη.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΜΟΝΟ 2500 χιλιάδες ψήφοι σε σύνολο 2.500.000 Μακεδόνων, και μάλιστα σχεδόν το 98% σ'εναν θύλακα προδοτών στον νομό της Φλωρινας..
  220 ξένοι - στην πλειονότητα - πανεπιστημιακοί με επιστολή στον Ομπάμα, δηλώνουν εμμέσως ότι θα πετάξουν τα πτυχία τους αν δωθεί το όνομα Μακεδονία στους σκοπιανούς,
  Ένα σχεδόν 3% των ψήφων στην Μακεδονία δόθηκε σε ενα προτοεμφανιζόμενο κόμμα,το πανελλήνιο Μακεδονικό μέτωπο,του Ζουράρι,
  και τέλος όλοι οι Μακεδόνες,και πιστεύω όλοι οι Έλληνες, άλλοι λιγότερο άλλοι περισσότερο,υποστηρίζουν τα Ελληνικά δίκαια για το Μακεδονικό, με ένα 85% στις δημοσκοπήσεις κατα την διάρκεια του Βέτο στο Βουκουρέστι.
  Σαν να μην φτάνουν όλα αυτά, οι ξεπουλημένοι προδότες με πρωτεργάτη την Μπακογιάννενα, και δέσμιο συναυτουργό τον Καραμανλή, αποδέχονται την προσγείωση αεροπλάνου των γελοίων σκοπιανών στην Ελλάδα με το κλεψιμέικο όνομά τους,διότι αποτελεί μικροψυχία , κατα τον Καραμανλή η μη αποδοχή του αεροσκάφους.
  Είδαμε με αυτές τις τακτικές που έχουν φτάσει οι Τούρκοι,Σκοπιανοί,Αλβανοί σήμερα, να διεκδικούν εδάφη που δεν έχουν καμμιά σχέση, και καμμιά δικαιολογία γι'αυτά.
  Η εκδρομή και σταμάτημα των γελοίων αυτών τακτικών απο μέρους της δοσίλογης κυβέρνησής μας, είναι όχι μόνο επιβεβλημένη, αλλά και υποχρέωσή μας σαν Έλληνες.
  Δυστυχώς, ιστορικά εμείς ο λαός, βγάλαμε το φίδι απο την τρύπα κάθε φορά σε μείζονα εθνικά προβλήματα.
  Αυτό θα γίνει και πάλι.
  Καμμιά εμπιστοσύνη στους δοσίλογους κυβερνήτες μας, και τους επίσης επικίνδυνους και άχρηστους κλέφτες και μειδότες του πασοκ.
  Είμαστε μόνον ο λαος, που πρέπει να παραμείνουμε ενωμένοι και αποφασισμένοι να διασφαλίσουμε τα δίκαιά μας.
  Όλοι στην Κέρκυρα στις 27 να δημιουργηθεί διπλωματικό επεισόδιο με τους καραγκιόζηδες κυβερνήτες,τα αφεντικά τους που σκότωναν αμάχους στην Γιουγκοσλαβία, και τους γελοίους γείτονες επαίτες και θρασύδειλους..

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιάστε το θέμα, τώρα, στο Taxalia.blogspot.com

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη