2 Ιουν 2009

Καμία σχέση δεν έχει ο Μ.Τρεμόπουλος με το Ουράνιο Τόξο

είπαμε: όχι άλλο Τρεμόπουλο !
Επειδή δεν μας αρέσει η εμμονική ενασχόληση με το Μιχάλη Τρεμόπουλο, επειδή ό,τι ήταν να ειπωθεί, ειπώθηκε, επειδή η ενασχόληση με τον Τρεμόπουλο, είναι ΑΝΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ με τη δύναμη του κόμματός του, θεωρούμε ότι είναι ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ, μη δημοκρατική και κυρίως παραπλανητική, η "μανία καταδιώξεως" του συγκεκριμένου πολιτικού.
Δεν είναι δα και ο χειρότερος Έλληνας ! Δεν θα απαντήσουμε στις θέσεις του, (που, ναι, μας πόνεσαν όλους και εκ των υστέρων αποδείχθησαν λανθασμένες), με .....υστερία, καταγγέλοντας τον ίδιο, ως υστερικό! Όχι άλλες υπερβολές. Σε δημοκρατία ζούμε, ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι δεν είναι επαγγελματίας πολιτικός, αποκαλύφθηκε και ήρθε στο φως ό,τι ήταν να αποκαλυφθεί..... Φτάνει !
Και να συμμετέχει στην πολιτική ζωή δικαιούται και να ψηφιστεί. Δε θα του πάρουν κιόλας το κεφάλι κάποιοι....Συμμορφωθείτε. Αν δεν μας αρέσει κάποιος, απλά δεν τον ψηφίζουμε. Δε θα βγάλουμε τη χολή μας εναντίον του. Όσο ανέβαιναν τα ποσοστά, φυσικό ήταν να ανεβαίνει και η κριτική. Αλλά να μη γίνεται υστερική εμμονή.
Δεν είναι ο Τρεμόπουλος, ούτε ο Βεελζεβούλ, ούτε ο Κόμης Δράκουλας, μεταμφιεσμένος σε οικολόγο.
Είναι ένας πολιτικός, που οι θέσεις του σε Εθνικά θέματα, απορρίφθηκαν από την κοινωνία. Δεν είναι όμως αυτή η κεντρική ατζέντα του κόμματός του.
Και ας μην τον αδικούμε, πλαστογραφώντας την αλήθεια. Ό,τι είπε ήρθε στο φως, αλλά να βλέπουμε και τις δικές του απαντήσεις. Και να μη ξεχνάμε, τη δήλωση των οικολόγων, ότι όσες φορές κι αν ζήτησαν συνεργασία οι του Ουράνιου Τόξου, οι Οικολόγοι-Πράσινοι αρνήθηκαν. Για ποιό λόγο το ξεχνάμε αυτό;
Είναι μια πραγματικότητα. Αν ήταν αλλιώς, θα κατέβαιναν μαζί στις εκλογές, έτσι δεν είναι;;;
Η υπερβολική ενασχόληση μαζί του, ή περισσή αφέλεια δειχνει ή εξυπηρέτηση άλλων συμφερόντων. Αρκετά. Απλά δεν θα τον ψηφίσουμε. Δεν θα τον σφάξουμε κιόλας !!!!!
vasilis/taxalia 2/6/09
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη