Τι θα γίνει τελικά με το αεροπλάνο Μιλόσοσκι; Δείτε στο βιντεο

18 Ιουν 2009

Share

3 σχόλια:

 1. Τι βλακείες για «μπαλάκια» και πράσινα άλογα είναι αυτά; Και η λογική ότι «θα μας δουν στραβά επειδή είναι μικρό κράτος σε μια διεθνή συνδιάσκεψη» είναι το λιγότερο ανωριμότητα; Και ο ΟΗΕ είναι διεθνής οργανισμός, μήπως να τους αφήσουμε και εκεί κατ' εξαίρεση να λέγονται «Μακεδονία» επειδή είναι μικρό κράτος και θα μας δουν στραβά οι άλλοι, ενώ οπουδήποτε αλλού (δηλαδή στα εσωτερικά μας) να τους λέμε ΠΓΔΜ; Αλλά ξέχασα, η ΥΠΕΞ μας εκεί προσανατολίζεται ούτως ή άλλως.

  Αφού είναι τόσο σημαντική η συνδιάσκεψη, θα μπορεί σίγουρα ο Μιλόσοσκι να βρει άλλο τρόπο να έρθει. Εξάλλου δικαιολογίες για απαγόρευση υπάρχουν πολλές, με καλύτερη την «αντίδραση» της Ελλάδος στην πρόσφατη επίσημη πλέον προκλητική παραχάραξη της ιστορίας των Σκοπίων. Τα Σκόπια οι υπόλοιποι διεθνείς γιατί δεν τα κοίταξαν περίεργα όταν μας αρνιόταν διέλευση από τον εναέριο χώρο τους;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ντροπή !!!!
  Η Ντόρα ξεπουλάει την πατρίδα μας και εμείς απλά τη χαζεύουμε !!!!

  Καραμανλή μη συμμετέχεις στο ξεπούλημα !!!!

  Πάρε θέση αμέσως !!!
  ή πάρτε δρόμο όλοι μαζί !!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ακόμη έχουμε μία εβδομάδα καιρό. Αν οργανωθεί ένα συλλαλητήριο στην Αθήνα, ή την Θ/νίκη με αίτημα να μην επιτραπεί σε "μακεδονικό" αεροπλάνο να προσγειωθεί σε ελληνικό έδαφος, άλλως θα γίνουν φασαρίες στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας, είμαι βέβαιος ότι η κυβέρνηση δεν θα διακινδυνεύσει να γίνει διεθνώς ρεζίλι.
  Επίσης, επ' ουδενί λόγο πρέπει να επιτραπεί στον Τούρκο ΥπΕξ να πάει στην Κέρκυρα οδικώς και πολύ περισσότερο να σταθμεύσει στην Θράκη μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιάστε το θέμα, τώρα, στο Taxalia.blogspot.com

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη