23 Ιουν 2009

Πυροβολισμοί και τραυματισμός τα ξημερώματα στην Κρήτη

Γράφει το irakliowebradio: «Μετά τον ξυλοδαρμό του σε club του Ηρακλείου και τους πυροβολισμούς έξω από αυτό, οι δράστες της επίθεσης σε βάρος ενός κρεοπώλη από χωριό του νομού πήγαν στο κρεοπωλείο του και το γάζωσαν. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία ξέρει τρεις από τους δράστες που έφυγαν με το ασημί χρώματος όχημα που δεν έφερε πινακίδες.
Κυκλοφορούν και πυροβολούν σε γνωστά κέντρα διασκέδασης του Ηρακλείου θαμώνες που συχνάζουν και διασκεδάζουν σε αυτά, όπως έδειξε η χθεσινή άγρια νύχτα έξω από γνωστό club της πόλης.

Πιστολίδι, ξυλοδαρμοί και «γάζωμα»

της επιχείρησης ενός εκ των πρωταγωνιστών του σκηνικού που στήθηκε χθες τα ξημερώματα, δείχνουν την εικόνα του Ηρακλείου κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Νεαρός κρεοπώλης νοσηλεύεται τραυματισμένος στο νοσοκομείο μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του από πέντε άτομα, τα οποία στη συνέχεια πήγαν στην επιχείρησή του σε χωριό του δήμου «Νίκος Καζαντζάκης» και άνοιξαν πυρ σημαδεύοντας τη τζαμαρία.

Η φασαρία σημειώθηκε μεταξύ 6 και 7 χθες το πρωί. Ο άνθρωπος που τραυματίστηκε είναι κρεοπώλης στο επάγγελμα και σύμφωνα με πληροφορίες διασκέδαζε σε κλαμπ της πόλης. Εκεί, σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά από την Αστυνομία, διαπληκτίστηκε για άγνωστους λόγους, με άλλα άτομα που βρίσκονταν στον ίδιο χώρο και διασκέδαζαν. Αν και οι πληροφορίες αναφέρουν πως η παρέα των δραστών ξεκίνησε τον καβγά, λέγοντας κάτι σε μέλος της παρέας του κρεοπώλη, αυτό δεν επιβεβαιώνεται από τους αστυνομικούς που διενεργούν την προανάκριση για το επεισόδιο.

Κουβέντα στην κουβέντα τα αίματα άναψαν και οι προαναφερθέντες πιάστηκαν στα χέρια. Άτομα που η ταυτότητά τους παραμένει άγνωστη ενώ βρίσκονταν μέσα στο μπαρ πήραν σκαμπό και διάφορα μεταλλικά αντικείμενα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο σήμα της Α. Δ Ηρακλείου, και χτύπησαν τον νεαρό κρεοπώλη με δύναμη στο κεφάλι και στο πρόσωπο.

Η φασαρία σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης συνεχίστηκε και έξω από το μπαρ όπου διασκέδαζαν. Μάλιστα, ένας από την ομάδα των ατόμων που επιτέθηκαν στον ιδιοκτήτη του κρεοπωλείου, πυροβόλησε και τρεις φορές στον αέρα με άγνωστου τύπου όπλο.

Αν και από τους εργαζομένους του μπαρ έγιναν προσπάθειες εκτόνωσης του επεισοδίου, τα πνεύματα δεν ηρεμούσαν. Οι πέντε άνδρες επιβιβάστηκαν σε ένα ιδιωτικής χρήσεως αυτοκίνητο, για το οποίο οι περιγραφές κάνουν λόγο ότι δεν έφερε πινακίδες και ήταν ασημί χρώματος και αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα εξαφανίστηκαν από το σημείο.

Πυροβολισμοί στο κρεοπωλείο

Λίγη μόνο ώρα μετά το επεισόδιο στο Ηράκλειο πολίτες ενημέρωσαν την Αστυνομία για πυροβολισμούς ενός κρεοπωλείου σε χωριό που βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα έξω από το Ηράκλειο.

Όπως προέκυψε η επιχείρηση ανήκει στο άτομο που είχε ξυλοκοπηθεί άγρια νωρίτερα και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιχείρησή του δέχτηκε πέντε τουλάχιστον πυροβολισμούς από πυροβόλο όπλο. Το άτομο που πυροβόλησε επέβαινε σε αυτοκίνητο που πέρασε από το σημείο γαζώνοντας τη τζαμαρία και προκαλώντας μικρές υλικές ζημιές.

Αστυνομικοί πιστεύουν ότι θύμα και δράστες γνωρίζονταν και όταν συναντήθηκαν στον ίδιο χώρο άναψαν τα αίματα. «Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι τα άτομα που αναζητούνται γνώριζαν που είναι η επιχείρησή του την οποία πυροβόλησαν» σχολίασε αστυνομικός.
www.newsblog.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη