Ντόρα, δεν μας αρέσουν καθόλου οι εξαιρέσεις! Δεν μας τα λες ΚΑΘΟΛΟΥ καλά !

17 Ιουν 2009

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΥΠΕΞ Γ.ΔΕΛΑΒΕΚΟΥΡΑ:
κ. ΠΟΛΛΑΤΟΣ: Με ποιο τρόπο θα έρθει ο κ. Μιλόσοσκι στην Κέρκυρα;
κ. Γ. ΔΕΛΑΒΕΚΟΥΡΑΣ: Για τον Υπουργό Εξωτερικών των Σκοπίων έχει δοθεί οδηγία στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπλοΐας, κατ’ εξαίρεση, να επιτραπεί η προσγείωση του αεροσκάφους του, προκειμένου να συμμετάσχει στη Σύνοδο των Υπουργών Εξωτερικών του ΟΑΣΕ. Κατ’ εξαίρεση, σε σχέση με την υφιστάμενη πολιτική μας, η οποία δεν αλλάζει.
κ. ΜΕΛΕΤΗΣ: Τι σημαίνει κατ’ εξαίρεση;
κ. Γ. ΔΕΛΑΒΕΚΟΥΡΑΣ: Κατ’ εξαίρεση σημαίνει κατ’ εξαίρεση. Σημαίνει ότι είναι εξαίρεση στον κανόνα, ο οποίος είναι να μην επιτρέπεται.
κ. ΜΕΛΕΤΗΣ: Αν από αύριο αρχίσει για διάφορες διεθνείς υποχρεώσεις, για το Μουσείο της Ακρόπολης ή για τους Παραολυμπιακούς ή για οποιαδήποτε άλλη ευκαιρία να έχετε μερικούς Σκοπιανούς αξιωματούχους στην Αθήνα ή στην Ελλάδα, θα χρησιμοποιηθεί πάλι αυτή η κατ’ εξαίρεση διαδικασία, ή θα ισχύσει ο κανόνας;
κ. Γ. ΔΕΛΑΒΕΚΟΥΡΑΣ: Ισχύει ο κανόνας.
κ. ΜΕΛΕΤΗΣ: Τότε γιατί υπάρχει εξαίρεση τώρα;
κ. Γ. ΔΕΛΑΒΕΚΟΥΡΑΣ: Πρόκειται για μια εξαίρεση.
κ. ΜΕΛΕΤΗΣ: Γιατί;
κ. Γ. ΔΕΛΑΒΕΚΟΥΡΑΣ: Πρόκειται για μια συνάντηση η οποία είναι πολύ σημαντική.
(Ε, ίσα ισα ρε φίλε, αφού η συνάντηση είναι πολύ σημαντική, ας έρθει ο Μιλόσοσκι, με αεροπλάνο, που δεν γράφει MACEDONIAN AIRLINES! Πολύ εύκολα θα έβρισκε. Ας τους στέλνατε εσείς! Μας δουλεύετε;;; Το δικό του πρόβλημα το κάναμε δικό μας;;;;;;;)
Συγκεντρώνει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον στη διεθνή κοινή γνώμη και γι' αυτό το λόγο αυτή τη φορά, κατ’ εξαίρεση και χωρίς να αλλάζει επ’ ουδενί η πολιτική μας στο συγκεκριμένο θέμα, θα επιτραπεί η προσγείωση του αεροσκάφους του κ. Μιλοσόσκι.
http://www.mfa.gr/www.mfa.gr/Articles/el-GR/170609_M1925.htm
Share

4 σχόλια:

 1. Θα το πω όσο πιο "ευγενικά" γίνεται...

  Dora go home, to hell και ακόμα μακρύτερα αν μπορείς!!!

  Είναι από τις λίγες φορές που με έχει φέρει στο αμήν, αυτή η ατάλαντη wannabe πρωθυπουργός (κούνια που σε κούναγε!).

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΥΠΕΞ φόρμα επικοινωνίας:

  http://www.mfa.gr/www.mfa.gr/MailForm.aspx?UICulture=el-GR

  Μη τους αφήσετε να πάρουν ανάσα.. τους άχρηστους!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Οφείλουμε να διαμαρτυρηθούμε άμεσα! (να'σαι καλά, Παν, για τη διεύθυνση) Αν και, αν υπάρχει κάποιος που οφείλει να κάνει κάτι, είναι ο «Μακεδόνας» Πρωθυπουργός, που οφείλει να διώξει τη Θεοδώρα Μητσοτάκη με τις κλωτσιές.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Δεν είναι μόνο η άχρηστη η Μπακογιάννη που είχε συνάντηση με τον Σπέκχαρντ, τον αμερικάνο πρέσβη για αυτό το ζήτημα χθες. Είναι και ο άβουλος, αδιάφορος και ΑΝΙΚΑΝΟΣ Καραμανλής που μας έφτασε μέχρι εδώ. Στην τελική είναι ο πρωθυπουργός της χώρας. Δεν μπορεί η Θοδώρα Μητσοτάκη-Μπακογιάννη-Κουβελου να χαράσσει εν λευκώ την εξωτερική πολιτική της χώρας και να μην ρωτάει κανέναν. Άρα και ο Μακεδόνας!!! Καραμανλής συμφωνεί

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιάστε το θέμα, τώρα, στο Taxalia.blogspot.com

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη