31 Ιουλ 2009

84.841 θεατές στο ελληνικό φεστιβάλ!!!


84.841 θεατές στο ελληνικό φεστιβάλ!!!

84.841 θεατές παρακολούθησαν φέτος το ελληνικό φεστιβάλ -festival grec- στην Βαρκελώνη, το οποίο ακόμα δεν έχει τελειώσει. Ο αριθμός αυτός αντιστοιχεί σε 55% παραπάνω εισιτήρια από ... πέρσι!!!
Σχόλιο: Έξω καλά πάμε σαν χώρα... μέσα βουλιάζουμε!


2 αστυφύλακες νεκροί από βόμβα!
1 μέρα μετά το χτύπημα στο Μπουργκός με τους 65 τραυματίες, ο ΕΤΑ ξαναχτυπάει στην Μαγιόρκα με 2 νεκρούς αστυφύλακες αυτή τη φορά. Τον Κάρλος Σάενθ Τεχάδα 28 ετών, και τον Ντιέγκο Σάλβα 27 ετών. Η αστυνομία ανακάλυψε και 2ο εκρηκτικό μηχανισμό κοντά στον πρώτο και αποσόβισε τον κίνδυνο. Το αεροδρόμιο και το λιμάνι του νησιού έκλεισαν για λόγους ασφαλείας. O Θαπατέρο -πρωθυπουργός- και ο Ραχόυ -αρχηγός της αντιπολίτευσης- πήγαν μαζί στην κηδεία των θυμάτων. Η αστυνομία κυνηγά 2 υπόπτους στο νησί.Σχόλιο: Σύμφωνα με συζητήσεις με τους ντόπιους είναι η 3η φορά που προσπαθούν να σκοτώσουν μέλος της βασιλικής οικογένειας. Είναι γνωστό ότι ο βασιλιάς και όλη η οικογένεια παραθερίζει κάθε χρόνο στην Μαγιόρκα αυτή την περίοδο οπότε ο στόχος πιθανώς να ήταν αυτός.

Άντρας τεμαχισμένος μαζί με την γυναίκα του - έγκυο στον 6ο μήνα - νεκροί μέσα στον καταψύκτη του σπιτιού τους!
Αυτό το ιδιαίτερα περίεργο περιστατικό που συνέβει στην Αμπρέρα ερευνά η αστυνομία που ψάχνει το ζευγάρι με το οποίο συγκατοικούσαν τα δύο θύματα.

459 μεταμοσχέυσεις...
οργάνων σε παιδιά και ενήλικες πραγματοποιήθηκαν το πρώτο εξάμηνο του 2009 στην καταλωνία, 20 % περισσότερες από ότι το 2008!

6 νεκροί και 72 τραυματίες σε τροχαίο στην Βαρκελώνη
Ένα αυτοκίνητο, ένα φορτηγό και 2 τουριστικά συγκρούστηκαν στο ύψος του Σαν Πωλ Ντε Μαρ με συνέπεια 6 θύματα. Ένας τραυματίας παραδέχτηκε ότι πήγαιναν με υπερβολική ταχύτητα!
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη