12 Ιουλ 2009

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ ΑΠΟ ΠΟΜΑΚΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ

Το κείμενο που ακολουθεί αγαπητοί αναγνώστες, είναι μια άλλη άποψη ενός ανθρώπου της ελληνικής μουσουλμανικής μειονότητας για τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών, μια άποψη τεμέτερον Αχιλλέα που θα στεναχωρήσει τη φίλη σου και ίσως την βοηθήσει να τραβήξει κανένα …Προξενικό αυτί.

‘’ΒΑΤΕΡΛΩ ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΟ ΠΡΟΞΕΝΟ ΚΑΙ ΙΜΑΜΗ ΑΜΕΤ ΜΕΤΕ-ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΣΑΝ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ-ΕΥΘΥΝΕΣ ΝΤΟΡΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ’’

Οι Ευρωεκλογές της 7ης Ιουνίου 2009 θα μείνουν αξέχαστες στους Πομάκους, αλλά και στον Τούρκο πρόξενο Μουσταφά Σαρντίς και τον ιμάμη από το Ωραίο (ψευτομουφτή) Αμέτ Μετέ.
Ο ιμάμης Αμέτ με τη σύμφωνη γνώμη του Τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής...

προέτρεψε με ανακοινώσεις στα τζαμιά όλους τους μουσουλμάνους να ρίξουν λευκό ψηφοδέλτιο μέσα στις κάλπες, κάνοντας επίδειξη δύναμης και αλαζονείας απέναντι στο Ελληνικό κράτος. Όμως όπως φάνηκε, οι μουσουλμάνοι δεν λειτουργούν ω πρόβατα και δεν υπάκουσαν. Ειδικότερα στο νομό Ροδόπης, λευκά και άκυρα μαζί ήταν ποσοστό 11,07% (σε σύνολο ψήφων 53.538), ενώ στο νομό Ξάνθης λευκά ήταν 6,68% (σε σύνολο ψήφων 53.687). Δηλαδή ένα μεγάλο ΒΑΤΕΡΛΩ των ανθελληνικών και αντιπομακικών κύκλων.
Τίθεται όμως ένα μεγάλο ερώτημα: ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΡΟΞΕΝΟΣ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΑΙ ΣΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΕΖΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟΣ;
Δεν αποτελεί αυτό ωμή παραβίαση των διπλωματικών κανόνων του διεθνούς δικαίου;
Υπάρχει στα αλήθεια Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών να ξαποστείλει τον Τούρκο πρόξενο στην πατρίδα του, ή για άλλη μι αφορά κάνουμε τον χαζό;
Μήπως η Ντόρα Μπακογιάννη προτιμά να ασχολείται με την Ουρουγουάη παρά με την Θράκη;
Κανείς επιτέλους δεν έλαβε το μήνυμα;
Μήπως παράλληλα με τον Τούρκο πρόξενο πρέπει κι άλλος/η να αποχωριστεί την γλυκιά υπουργική καρέκλα;
Να την πάρει στα χέρια, να πάει σπίτι και να μην ξαναβγεί ποτέ έξω!

Πομάκος υποψήφιος Ευρωβουλευτής.

Πηγή: εφημερίδα ΖΑΓΑΛΙΣΑ


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη