31 Ιουλ 2009

ΠΡΟΣ ΤΟ Γ.Γ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Α.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΤΑΜΑΤΗ...


Κύριε Γενικέ

Στις 29 Ιουνίου, σε άρθρο μας εδώ http://taxalia.blogspot.com/2009/06/blog-post_6036.html, είχαμε επισημάνει την παρανομη πράξη κάποιων να χτίσουν 'μνημείο' σε δασική έκταση χωρίς άδεια, στο χώρο όπου διοργανώνεται το εκτουρκισμένο πανηγύρι του συλλόγου ΧΙΛΙΑ. Το μνημείο είχε επιγραφή του καταστροφέα των Πομάκων και Αλεβιτών Μεχμέτ Χιλμί, του δασκάλου που εισήγαγε τον Φασισμό του κεμαλισμού στη Θράκη.
Πριν απο λίγες ημέρες, άγνωστοι κατέστρεψαν μέρος του παράνομου κτίσματος...

γράφοντας μάλιστα και συνθήματα που λένε ALEVILER!
Οι τουρκόφωνες εφημερίδες κατευθείαν έγραψαν για το συμβάν αυτό, χωρίς όμως να αναφέρουν ΤΙΠΟΤΑ για τα συνθήματα.
Όπως θα μάθατε κύριε Γενικέ, το πανηγύρι αυτό, κάποτε ήταν παραδοσιακό πανηγύρι των ΑΛΕΒΙΤΩΝ. Μετά ήρθε ο ΧΙΛΙΑ και το μετέτρεψε σε ΚΕΜΑΛΙΚΗ ΦΙΕΣΤΑ.
Όπως θα μάθατε επίσης κύριε Γενικέ, οι τουρκολάγνοι στην Ελληνική Θράκη, εκτός απο την άρνηση της ταυτότητας του Πομάκου και του Ρωμά, ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ και την ύπαρξη Αλεβίτικης ταυτότητας στα ορεινά χωριά της Ροδόπης και του Έβρου.
Το ερώτημα λοιπόν του μπλόγκ και της εφημερίδας των Πομάκων ΖΑΓΑΛΙΣΑ είναι:
ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΤΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ή ΣΤΑ ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΩΝ ΑΛΕΒΙΤΩΝ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΡΟΞΕΝΟΣ ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΣΑΡΝΤΙΣ;


Υ.Γ.
Θα εφαρμόσετε εδώ το νόμο ΚΥΡΙΕ ΣΟΥΦΛΙΑ, αρμόδιε υπουργέ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ή θα κάνετε πως δεν το ...ακούσατε το θέμα;

Πηγή: εφημερίδα ΖΑΓΑΛΙΣΑ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη