11 Ιουλ 2009

Βαρέθηκα...

Να περιμένω τον Πρωθυπουργό να πάρει το μήνυμα των ευρωεκλογών προκειμένου να προχωρήσει στις αναγκαίες αλλαγές και μεταρρυθμίσεις.

Να ακούω τους Υπουργούς να λένε ότι τα νέα φορολογικά μέτρα είναι κοινωνικά δίκαια καθώς φορολογούνται τα σκάφη και τα αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού αποκρύπτοντας ότι όσα θα μαζέψουν απ' αυτά τα μέτρα, άλλα τόσα και περισσότερα θα μαζέψουν από τη φορολογία των καρτοκινητών και την αύξηση του φόρου στη βενζίνη.

Να ακούω κάθε μέρα...

και για ένα καινούριο σκάνδαλο μπλέ ή πράσινο.

Να ακούω των Πρωθυπουργό και τους Υπουργούς να εξαγγέλλουν αλλαγές στον κρατικό μηχανισμό και τις ΔΕΚΟ, αλλά τελικά αυτό που κάνουν να είναι το ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ.

Να πληρώνω φόρους για να καλύψω την τρύπα που δημιούργησαν κάποιοι άλλοι.

Να βλέπω κάθε μέρα τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να ζητάει εκλογές ελλείψει προτάσεων για έξοδο από την κρίση.

Να βλέπω τυπάκια, που δεν ξέρουν που είναι ο Αγ. Παντελεήμονας και η Πλατεία Κουμουνδούρου, να συμπαραστέκονται στους λαθρομετανάστες

Να βλέπω την αστυνομία να έρχεται να με συμβουλέψει να είμαι προσεκτικός γιατί στην περιοχή μου δρα σπείρα που ληστεύει μαγαζιά, χωρίς να μπορεί να με προστατέψει.

Να αισθάνομαι έρμαιο στα χέρια του κάθε κερδοσκόπου που δρα ανεξέλεγκτα

Να παλεύω κάθε μήνα να τα φέρω βόλτα, όταν κάποιοι άχρηστοι κηφήνες απολαμβάνουν μισθούς εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ.

Να αισθάνομαι εγκλωβισμένος, βλέποντας ότι το μόνο που τους ενδιαφέρει όλους είναι να καταλάβουν την εξουσία για να κάνουν ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ, όπως έκαναν τόσα χρόνια.

http://politikiprotasi.blogspot.com
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη