30 Ιουλ 2009

Μετεγκατάσταση ΔΕΘ: Βαριά μέρα για τον Σταύρο Καλαφάτη



Από το "φιλέτο" του αγροκτήματος του Α.Π.Θ. της ανατολικής Θεσσαλονίκης, στην διψασμένη για ανάπτυξη δυτική και τις προοπτικές του επαρχείου Λαγκαδά.
Ολες οι προτάσεις εξετάζονται αυτή την ώρα, από την αρμόδια γνωμοδοτική επιτροπή του υπουργείου Μακεδονίας - Θράκης*, η οποία θα πρoωθήσει 2 - 3 από αυτές στο γραφείο του πρωθυπουργού, που θα λάβει και την τελική απόφαση.


Ο χώρος μεταφοράς και λειτουργίας της ΔΕΘ αναμένεται να ανακοινωθεί από τον ίδιο τον πρωθυπουργό στη διάρκεια της επίσκεψής του στη Θεσσαλονίκη εν όψει των εγκαινίων της 74ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, την 5-9-2009.

(και βάζουμε στοίχημα ότι θα είναι οι Λαχανόκηποι !)

Την επιτροπή αποτελούν, οι :

*(ο Γ. Γ. Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κ. Γεώργιος Τσιότρας ο Πρόεδρος της ΤΕΔΚ Νομού Θεσσαλονίκης κ. Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, ο Αντινομάρχης Θεσσαλονίκης κ. Γεώργιος Τσαμασλής, ο Πρόεδρος της ΔΕΘ ΑΕ κ. Δημήτρης Μπακατσέλος, ο Πρόεδρος της Helexpo ΑΕ κ. Αριστοτέλης Θωμόπουλος, η Πρόεδρος του ΟΡΣΘ κ. Σταυρούλα Μπαϊρακτάρη, ο Πρόεδρος του ΕΕΘ κ. Μιχάλης Ζορπίδης, ο Πρόεδρος του ΒΕΘ κ. Σωτήρης Μαγόπουλος, ο Α’ Αντιπρόεδρος του ΒΕΘ κ. Παναγιώτης Παπαδόπουλος, ο Α´ Αντιπρόεδρος του ΕΒΕΘ κ. Εμμανουήλ Βλαχογιάννης, ο Πρόεδρος του ΤΕΕ/ΤΚΜ κ. Αναστάσιος Κονακλίδης, ο Δήμαρχος Μίκρας κ. Θεόδωρος Γκουστίλης και ο επικεφαλής της Κ.Ε.Δ. Θεσσαλονίκης κ. Αντώνης Αργιανιδης ενώ από πλευράς ΥΜΑΘ ο Γ.Γ. του Υπουργείου κ. Λουκάς Ανανίκας).
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη