17 Ιουλ 2009

ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΕΔΩ Ο ...ΠΟΙΗΤΗΣ; (στο υστερόγραφο)

Είμαστε ξανά στον αέρα!!!
17-Jul-2009 Απο ΕΠΙΚΑΙΡΟ


Συνεπίκαιρες και συνεπίκαιροι, καλημέρα σας! Επιστροφή στο blogging μετά από μία περιπέτεια 40 περίπου ωρών. Ζητούμε συγνώμη για την πολύωρη απουσία μας αλλά και την κατανόησή σας για το πρόβλημα που δημιουργήθηκε. Οι χάκερς, δυστυχώς, υπάρχουν…δεν τους πάτησε το τρένο…αλλά εμείς έχουμε καθημερινό back up…οπότε, συνεχίζουμε χωρίς να έχουμε χάσει ούτε μία “τελεία” από το αρχείο μας! Εντός της ημέρας -και καλώς

εχόντων των πραγμάτων- θα έχουμε προβεί στις βασικές δομικές αλλαγές που χαρακτηρίζουν το site και σε μία συνεχή ροή ενημέρωσης. Απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μηνύματα συμπαράστασης όλων σας αλλά και στις αναρτήσεις των συνοδοιπόρων bloggers που, αυτόβουλα, έκαναν αναφορά για την επίθεση την οποία δεχθήκαμε και εξέφρασαν την πλήρη συμπαράστασή τους!

Υ.Γ.: Η ηλεκτρονική επίθεση η οποία δεχθήκαμε έγινε κατόπιν προσέγγισης του epikairo από 2 διαφορετικούς εκπρόσωπους (?) πολύ γνωστού πολιτικού στελέχους την τελευταία εβδομάδα, με σκοπό τη δημιουργία ενός πλαισίου συνεργασίας, κάτι το οποίο απορρίψαμε κατηγορηματικά. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι τα δύο γεγονότα δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους.

Σχόλιο στο Υ.Γ. του Στέφανου απο το Επίκαιρο:
Εσύ μπρε τεμέτερον σο καλόν το γραφείον, εγρικάς ντο έντονε σα ούτο το σάιτ;
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη