27 Ιουλ 2009

Τελικά στείλαμε κομάντος στις βραχονησίδες;

Στο χθεσινό "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ" υπήρχε το ρεπορτάζ, ότι "1.000 Έλληνες καταδρομείς έχουν αναπτυχθεί μυστικά σε ευαίσθητες περιοχές, αναλαμβάνοντας την άμυνα ελληνικών νησιών, των οποίων η κυριαρχία αμφισβητείται ουσιαστικά από την Άγκυρα".

Το δημοσίευμα όπως είναι φυσικό, κίνησε το ενδιαφέρον των Τούρκων. Έτσι στις σημερινές τουρκικές εφημερίδες, υπάρχουν εκτενείς αναφορές, ενώ προβάλλεται η διάψευση (φυσικά !) του... ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΥΠΟΥ :

"ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΝΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠ΄ΑΡΙΘΜΟΝ 37 /2009

Με αφορμή δημοσιεύματα του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου της Κυριακής 26 Ιουλίου 2009, που αφορούν στην αποστολή προσωπικού των Ειδικών Δυνάμεων σε ελληνικά νησιά, ανακοινώνεται ότι τα αναγραφόμενα στα παραπάνω δημοσιεύματα για τη λήψη τέτοιων μέτρων δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Σχης (ΤΘ) Χαράλαμπος Λαλούσης Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΕΘΑ."

Για να μην περνάει απαρατήρητο: Αν αυτά τα πράγματα έγραφε ένα blog, θα το διώκανε για "κίνδυνο διατάραξης σχέσεων με ξένη χώρα". Τώρα που τα έγραψε το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, δεν τρέχει τίποτε. Αυτά για την ενημέρωση των bloggers, στους οποίους λέμε μήνες τώρα, κάποια πράγματα και κυρίως των διαφόρων "αρθρογράφων", που ζητούν την κεφαλή των bloggers, επί πίνακι, για ανευθυνότητα. Τελικά σημασία έχει τι λέγεται ή ποιός το λέει;

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη