24 Αυγ 2009

24-8-2009: Μαύρη μέρα για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς

ΣΤΗ Δ' ΕΘΝΙΚΗ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

Οριστικά στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Απόλλων Καλαμαριάς, ενώ τη θέση του στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής θα πάρει η Ρόδος. Οι Πόντιοι δεν μπόρεσαν να βρουν λύση στο οικονομικό πρόβλημα και εξέπνευσε η προθεσμία δήλωσης συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.
Έτσι υποβιβάζεται αυτομάτως στη Δ’ Εθνική, οδηγείται σε πτώχευση και αναμένεται να μπει σε καθεστώς ειδικής εκκαθάρισης. Η Ρόδος που θα πάρει τη θέση του στη Β’ Εθνική, έχασε την άνοδο στα.... μπαράζ από τον Παναιτωλικό. Η επικύρωση της αλλαγής από τη Λίγκα με τον προβιβασμό της Ρόδου αναμένεται να γίνει την Τρίτη.

"Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ"

Σε δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Metropolis», ο μεγαλομέτοχος του Απόλλωνα, Παναγιώτης Σολομωνίδης, τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής: «Φάνηκε ότι λίγοι αγαπάνε την ομάδα, την οποία άφησαν μόνη της. Κάναμε μία τελευταία υπερπροσπάθεια, μαζί με τον κ. Χασεκίδη, τους οργανωμένους, τον Ερασιτέχνη και τον απλό κόσμο αλλά δεν έφτανε. Κανείς άλλος δεν βοήθησε. Φυσικά και θα μείνουμε μαζί με τον αδελφό μου στην ομάδα, δεν με ενδιαφέρει σε ποια κατηγορία θα παίξει. Πρέπει να συγκεντρωθούμε ορισμένοι επιχειρηματίες από την Καλαμαριά, μακριά οι ξένοι. Ο Απόλλων ποτέ δεν πεθαίνει, θα τον ξαναχτίσουμε από την αρχή, μόνο Καλαμαριώτες».

"ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ"

Δηλώσεις στο «Αθλητικό Metropolis» έκανε και ο πρόεδρος των «Ροσονέρι», Αβράαμ Περσίδης: «Ο Απόλλων θα βρει και πάλι τον δρόμο του για την κατηγορία που του ανήκει και να το ξέρουν αυτοί που τον κατέστρεψαν. »Η Πολιτεία βρήκε για όλες τις ομάδες λύση εκτός από τον Απόλλωνα και σίγουρα όλοι οι πολιτικοί θα πληρώσουν τις συνέπειες».
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη