31 Αυγ 2009

Τα πεζοδρόμια της Αγίου Δημητρίου. Πεζοδρόμια ξανά;;;; (μπαααααα)

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Πεζοδρόμιο που παλεύον να επιβιώσουν ως πεζοδρόμια.
Στο πρόβλημα της πολύπαθης οδού Αγίου Δημητρίου, της οποίας τα πεζοδρόμια, είναι η αντιπροσωπευτικότερη εικόνα της Ελλάδας (ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ !), αναφέρεται ο αναγνώστης, που περιχαρής μας έστειλε τις εικόνες, προφανώς μη γνωρίζοντας ότι πρόκειται για τους νέους ποδηλατόδρομους. Ξέχασε όμως ότι έχουν γίνει πολλές παρόμοιες προσπάθειες, στο ίδο σημείο, αλλά απέτυχαν παταγωδώς όλες. Γιατί οι ανάγκες στάθμευσης του πανεπιστημίου είναι τεράστιες και φυσικά παραμένει άλυτο και διογκώνεται συνεχώς το πρόβλημα, αφού οι άνθρωποι που αναλαμβάνουν να λύσουν το κυκλοφοριακό της Θεσσαλονίκης, (οι επιστήμονες), δεν μπορούν να λύσουν το πρόβλημα στο δικό τους "σπίτι". Το ΑΠΘ, γνήσιο κακέκτυπο της κοινωνίας. Πολλή θεωρία και καθόλου πράξη. Στην επόμενη.... ανάρτηση περισσότερα, για την εθιμική καταπάτηση των νόμων, που έχει αντικαταστήσει το "άρθρο 1ο του συντάγματος" κι έχει φωλιάσει για τα καλά στο DNA του Έλληνα, βοηθούντων καταλλήλως των Ελλήνων δικαστών κι ο νοών, νοείτω.

"Συγχαρητήρια στην Δημαρχεία Θεσσαλονίκης ( η όποιος το έκανε) για την λύση που έδωσε στο χρόνιο πρόβλημα της παράνομης κατάληψης του πεζοδρομίου της οδού Αγ.Δημητρίου (προς Καυταντζόγλειο).Εάν υπάρχει βούληση όλα γίνονται.
ΠΡΟΣΟΧΗ όμως: Τα πασαλάκια είναι από λάστιχο (εύκαμπτα) και οι ‘’έξυπνοι ‘’ οδηγοί τα καβαλάνε και παρκάρουν στο πεζοδρόμιο ΞΑΝΑ. "

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη