24 Αυγ 2009

Δεν θέλουμε Ρωσική βοήθεια. Καλύτερα να καούν, παρά να τα σβήσουν Ρώσοι....

Mε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον παρακολουθούν οι Ρώσοι τις ειδήσεις για τις πυρκαγιές στην Ελλάδα. Πραγματικά υπερπλήρης ο φάκελος στο πρακτορείο ειδήσεων ria-novosti.
Στην Ελλάδα, αποφεύγουμε όπως ο διάολος το λιβάνι τη Ρωσική βοήθεια. Βλέπουμε τους πάντες τρομοκρατημένους μην τυχόν και ακουστούν καλά λόγια για τα Ρωσικά πυροσβεστικά.
Ωρες -ώρες, μας δίνεται η εντύπωση ότι... κάποιοι εδώ, θα προτιμούσαν να καούν όλα τα δάση της Ελλάδας, παρά να σβηστούν από Ρωσικά αεροσκάφη. Τι όψιμος αντιρωσισμός είναι αυτός Κώστα μου; Που σας στρίμωξαν πάλι οι αιώνιοι σύμμαχοί μας Αμερικανοί;

Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:
http://rian.ru/trend/forest_fire_greece_22082009/

ΔΗΛΩΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ κ.ΑΝΤΩΝΑΡΟΥ :
"Ακούστηκε επίσης γιατί δεν ζητήθηκαν ή δεν μισθώθηκαν αεροσκάφη από τη Ρωσία. Η απάντηση, θα σας τη δώσω, είναι απλή: Τα ρωσικά πυροσβεστικά αεροσκάφη είναι πολύ προηγμένου τύπου, αλλά προορίζονται για άλλες περιοχές, όχι για τις ιδιαιτερότητες της ελληνικής γεωμορφολογίας, να σας το πω έτσι. Και γι` αυτό ακριβώς τα αεροσκάφη ή τα ελικόπτερα που έρχονται πρέπει να είναι από χώρες που έχουν συγκρίσιμες ανάγκες με τις δικές μας. Αυτό γίνεται. Σε κάθε περίπτωση όμως, διαθέτουμε ένα αξιόμαχο στόλο πυροσβεστικών αεροσκαφών και ελικοπτέρων τα οποία πετούν πιλότοι με ιδιαίτερα μεγάλη πείρα και τα συντηρούν τεχνικοί εδάφους που επίσης έχουν πείρα πολλών χρόνων με τα συγκεκριμένα αεροσκάφη στην επαγγελματική τους διαδρομή."

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη