24 Αυγ 2009

Στην Κεφαλλονιά Μπους, Κόκκαλης, Κοπελούζος, αλλά και Ζέτα Μακρή...


Κάτω από απόλυτη μυστικότητα, την περασμένη εβδομάδα, με μεγάλο αεροπλάνο που προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς, έφθασε για διακοπές ο τέως Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Τζορτζ Μπους, φιλοξενούμενος από τον... Λάτση, του οποίου είναι γνωστές οι στενές σχέσεις με την οικογένεια Μπους - επανειλημμένα ο πατέρας Μπους είχε κάνει διακοπές με τη θαλαμηγό του έλληνα μεγαλοεπιχειρηματία, από τότε που ζούσε ο «πατριάρχης» της οικογένειας Λάτση, ο καπετάν Γιάννης.

Στο αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς κατέβηκαν οι άνδρες της προσωπικής ασφάλειας του Μπους, ζητώντας μόνο έναν υπάλληλο, και αμέσως μετά, με ελικόπτερο, πήγε ο τέως Αμερικανός Πρόεδρος στη θαλαμηγό του Λάτση, που τον περίμενε.

Όλες τις μέρες κανένα ραντάρ δεν λειτουργούσε, για να μην μπορεί να εντοπιστεί πού βρίσκεται ο Τζ. Μπους.

Φέτος πάντως η Κεφαλονιά είχε την τιμητική της. Έφθασε μέρα που 15 ιδιωτικά τζετ είχαν παρκάρει στο αεροδρόμιο του νησιού. Πολλές διασημότητες του κινηματογράφου και μεγιστάνες του χρήματος έκαναν διακοπές στην Κεφαλονιά. Μεταξύ αυτών οι Αμερικανοί ηθοποιοί Τομ Χανκς και Τζακ Νίκολσον, κ.ά.

Και άλλοι πολλοί...

• Στο Φισκάρδο αλλά και στην Ιθάκη εθεάθη με το σκάφος του ο Σταύρος Ψυχάρης.
Παρέα με το σκάφος της κόρης της Φάνης, της Αλεξάνδρας Πάλλη που ήταν με τον σύζυγό της Νίκο.

• Στην Ιθάκη ο εκδότης-διευθυντής του «Βήματος» ήταν της Παναγίας στη δοξολογία, όπου παραβρέθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, και μάλιστα αντάλλαξαν θερμότατη χειραψία.

• Την τιμητική της είχε και φέτος η Τασία του Φισκάρδου. Μέχρι και ο πρίγκιπας Νικόλαος, γιος του τέως, περίμενε με την παρέα του μέχρι να του βρει τραπέζι.

• Στο Φισκάρδο και ο Κόκκαλης, συνοδευόμενος από αρκετούς «φουσκωτούς».

• Κι όπως κάθε χρόνο, παρών και ο Δημήτρης Κοπελούζος, οικογενειακώς, με την εντυπωσιακή θαλαμηγό του, τη «SANTY» του...

• Η Ζέττα Μακρή πάει παντού... Δεν έλειψε και φέτος από την Κεφαλονιά...

• Στο Φισκάρδο έτρωγε στις αρχές της εβδομάδας ο βουλευτής της ΝΔ Αλέκος Παρίσης με τον μεγαλοπετρελαιά Δημήτρη Μελισσανίδη. Παλιοί γνώριμοι και φίλοι.

http://www.paron.gr/v3/new.php?id=44547&colid=&catid=37&dt=2009-08-23
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη