21 Αυγ 2009

Με δύο αστυνομικές ταυτότητες κυκλοφορούσε ο Χριστοφοράκος !

Θέλω να «αγιάσω» και δεν με αφήνουν. Θέλω να ασχοληθώ και να γράψω για μια σειρά πολιτικά και κοινωνικά θέματα, που αφορούν την καθημερινότητα του πολίτη , αλλά στην Ιπποκράτους έχουν βαλθεί να ...με τρελάνουν. Το ίδιο φυσικά και όλους τους πολίτες αυτής της χώρας.

Ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά:

Είναι γνωστό ότι ο κ. Χριστοφοράκος κατάφερε να πάρει την Γερμανική υπηκοότητα στην Καρλσρούη το 1994, παρ` ότι υπήρχαν πολλά και ανυπέρβλητα γραφειοκρατικά προβλήματα, τα οποία ....ως δια μαγείας ξεπεράστηκαν .

Στο ερώτημα ,ΠΩΣ ξεπεράστηκαν και ΠΟΙΟΣ φρόντισε γι` αυτό, από το ΠαΣοΚ τηρούν ενοχοποιητική ...σιγή ασυρμάτου. Την ίδια ενοχοποιητική στάση κρατούν και για τις δύο ελληνικές ταυτότητες που του είχαν εκδώσει (όπως έγραφα ΚΑΙ εχθές) και χρησιμοποιούσε κατά το δοκούν.

Βλέπετε εάν ...στράβωνε κάτι ( θα σκεφτεί ο κάθε πονηρός), στην απαγόρευση εξόδου από την χώρα μας θα γραφόταν όπως είναι φυσικό ο αριθμός της μιας αστυνομικής ταυτότητας.
Αυτής που θα ..προσκόμιζε στις δικαστικές αρχές ο Κ. Χριστοφοράκος, και ο ίδιος θα μπορούσε να διαφύγει στην Ευρώπη ( λόγω Σένγκεν) επιδεικνύοντας ...την άλλη, σαν κύριος ! ......

Διαβάστε περισσότερα στο Politis-gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη