17 Αυγ 2009

ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ. ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ;


Μιλιά δεν έβγαλαν οι τούρκοι!

Όπως αναφέρει η τουρκική εφημερίδα Σαμπάχ (3-7-2009) εκδόθηκε και δημοσιεύτηκε το πρώτο ισλαμικό βιβλίο για την πρώτη και δεύτερη τάξη του γερμανικού δημόσιου σχολείου ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ.
Η πρώτη εργασία είχε αρχίσει πριν τρία χρόνια σε συνεργασία του γερμανικού κράτους με ισλαμικούς φορείς (Αραβικούς και τουρκικούς). Με το βιβλίο αυτό τα μουσουλμανάκια θα μαθαίνουν τα πρώτα και βασικά θέματα του Ισλάμ όπως: Το Κοράνι, την προσευχή, το Ραμαζάνι, το Σουνέτι και τη ζωή του Προφήτη στα ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ.
Είναι ένα μεγάλο βήμα από την γερμανική πολιτική ηγεσία να εφαρμόσει τα ισλαμικά


μαθήματα στα δημόσια σχολεία της. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορούν τα παιδιά των μουσουλμάνων ΑΣΧΕΤΩΣ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑΣ να μαθαίνουν τη θρησκεία τους χωρίς να επηρεάζονται από τα αραχνιασμένα μυαλά κάποιων γερο χοτζάδων ΤΟΥΡΚΟΦΡΟΝΩΝ που ζουν ακόμα στις αρχαίες εποχές και μαθαίνουν στα παιδιά αυτά που εκείνοι νομίζουν ότι είναι σωστά. Έτσι δεν θα μένουν τα παιδιά στην επιρροή των φονταμενταλιστών της Γερμανίας.
Ευχόμαστε και στην πατρίδα μας, στην Ελλάδα, η πολιτική ηγεσία να αναλάβει μια ανάλογη πρωτοβουλία πάνω σε αυτό το σημαντικό θέμα για τα δημόσια ελληνικά σχολεία. Για να μπορούν έτσι τα μουσουλμανάκια όποιας εθνικότητας κι αν είναι, να μαθαίνουν τη θρησκεία μας ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ή σε ΧΟΤΖΑΔΕΣ που δεν κάνουν τίποτε άλλο από το να ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΡΟΞΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΤΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟΥΡΚΟΠΟΙΗΣΟΥΝ.

Σερήφ Μουσταφά

(πηγή: ΖΑΓΑΛΙΣΑ)

ΣΧΟΛΙΟ: Αυτή είναι κύριε υπουργέ της Παιδείας η κραυγή αγωνίας ενός ΠΟΜΑΚΟΥ που δεν θέλει τον ΚΕΜΑΛΙΚΟ ΦΑΣΙΣΜΟ. Δεν θέλει να ‘’τουρκοποιηθεί’’ αυτός και τα παιδιά του.
Θέλει να παραμείνει Περήφανος Πομάκος Μουσουλμάνος Έλληνας Πολίτης.
Θέλει να στέλνει τα παιδιά του στο Ελληνικό Δημόσιο Σχολείο.
Δεν θέλει να τα στέλνει στο μειονοτικό.
Μοναδικό πρόβλημα η ανυπαρξία κάποιου θρησκευτικού μουσουλμανικού βιβλίου στα Ελληνικά.
Μήπως φτάνει η ώρα τουλάχιστον για να αντιγράψουμε τους Γερμανούς σε αυτό το θέμα;

A.K.


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη